Bel me terug Offerte aanvragen
Freelance vertaler

Bedankt voor je aanmelding

We hebben je aanmelding als freelance vertaler in goede orde ontvangen en je ontvangt tijdens kantooruren binnen 2 uur een reactie per mail.

LET OP! Tussen Kerstmis en oud en nieuw zijn wij gesloten. Vanaf 2 januari zullen aanmeldingen weer worden beantwoord. Fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar!

Onze kwaliteitsgarantie

Een korte tekst, een spoedvertaling of een complex, meertalig project? We leveren snelle service op maat met native speaking vertalers die thuis zijn in hun vak. Elke vertaling doorloopt de volgende zes stappen.

 • 1
  Aanvraag

  Wij vertalen van en naar alle talen en ontvangen dan ook graag je teksten, vertaalwensen en extra informatie. Via ons online offerteformulier of via de mail.

 • 2
  Analyse en offerte

  Tijdens de analyse kijken we onder andere naar het aantal woorden, herhalingen en het vakgebied. Op basis daarvan ontvang je binnen 2 uur een offerte.

 • 3
  Perfecte match

  Nadat de offerte is goedgekeurd, gaan wij direct op zoek naar de perfecte match. We selecteren de best passende native-speaking vertaler voor je.

 • 4
  Vertalen

  De vertaler gaat daarna aan de slag met het vertalen van de tekst waarbij er rekening gehouden wordt met jargon, de doelgroep en andere belangrijke factoren.

 • 5
  Revisie en levering

  Al onze vertalingen worden standaard gereviseerd door een tweede vakspecialist. Zo weet je zeker dat je een foutloze vertaling ontvangt in je mailbox.

 • 6
  Kwaliteitsgarantie

  Na levering vragen over de vertaling? Wij staan altijd open voor feedback en verzorgen graag de aanpassingen. Je bent altijd verzekerd van onze kwaliteitsgarantie!

Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Wij bellen je zo spoedig mogelijk terug