Colofon - Vertalingen.nl
Bellen Offerte aanvragen

Colofon

Redactie

De inhoud op de website Vertalingen.nl is ontwikkeld door het team van Vertalingen.nl en wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juistheid van informatie op deze site. Vragen, opmerkingen of suggesties?
Neem direct contact met ons op.

Disclaimer

De website Vertalingen.nl is met zorg gemaakt. Echter, kunnen wij niet garanderen dat de website geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, als gevolg van onjuistheden op onze website. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Bekijk hier onze disclaimer.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op de website van Vertalingen.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, willen wij je vragen om contact met ons op te nemen.

Vormgeving, webdesign en technische realisatie

De vormgeving, het webdesign, het content management systeem en technische realisatie zijn verzorgd door het team van Vertalingen.nl in samenwerking met i-desire, Tasmanic en Morekop Communicatie. Om onze website te blijven optimaliseren en onze bezoekers de best mogelijke gebruikerservaring te bieden, maken wij gebruik van Google Analytics voor het meten van statistieken.

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.