Disclaimer - Vertalingen.nl
Bellen Offerte aanvragen

Disclaimer

Copyright

De auteur van www.vertalingen.nl biedt geïnteresseerden informatie op zijn www-pagina’s aan, maar behoudt het copyright op deze pagina’s en het copyright op alle tekst, afbeeldingen en andere onderdelen van deze pagina’s. Het is niet toegestaan om tekst, afbeeldingen of andere onderdelen op en van deze www-pagina’s, in originele of gewijzigde vorm, aan derden te distribueren zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, willen wij je vragen om contact met ons op te nemen.

Het is toegestaan, uitsluitend voor persoonlijk gebruik, deze www-pagina’s en/of onderdelen van deze pagina’s in originele vorm te kopiëren naar je computer. Het is toegestaan, uitsluitend voor persoonlijk gebruik, om deze www-pagina’s te printen en verwijzingen naar deze pagina’s op te nemen in eigen documenten. Het is toegestaan deze www-pagina’s, en/of onderdelen van deze pagina’s, onder vermelding van de bron naar geïnteresseerden te sturen.

Aansprakelijkheid

De informatie, tekst, afbeeldingen, links en andere onderdelen op en van de www-pagina’s van www.vertalingen.nl worden als service aangeboden door de auteur. De auteur aanvaardt geen aansprakelijkheid voortvloeiende uit gebruik, onnauwkeurigheid of onvolledigheid van tekst, afbeeldingen, informatie, links of andere onderdelen op de www-pagina’s, de server waar deze pagina’s zich op bevinden of andere servers die via deze www-pagina’s benaderbaar zijn. Alle informatie wordt op persoonlijke titel gepubliceerd. De standpunten en meningen op deze site komen niet noodzakelijk overeen met die van mijn werkgever.

Bescherming persoonsgegevens

De auteur behandelt de door jou verstrekte gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid. Indien je op vrijwillige basis gevraagd wordt om persoonsgegevens te verstrekken, bijvoorbeeld in het kader van een Forumactiviteit of een actie, zal expliciet aangegeven worden waarvoor deze zullen worden gebruikt. De auteur zal de door jou verstrekte persoonsgegevens niet doorgeven aan andere partijen anders dan de partijen die bij deze specifieke actie betrokken zijn, tenzij je hier toestemming voor hebt gegeven.

Bezoekersstatistieken

Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van deze www-pagina’s bijgehouden. Informatie zoals bezoekaantallen en bezoekfrequentie worden gebruikt voor intern onderzoek en verbetering van de website. Deze informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker. De identiteit van de bezoeker blijft onbekend. Deze gegevens worden niet gekoppeld aan door jou verstrekte persoonsgegevens.

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.