Krijg je korting op voorvertaalde teksten? | Vertalingen.nl
Bellen Offerte aanvragen
FAQ

Krijg je korting op voorvertaalde teksten?

Soms lijkt het aantrekkelijk om vertaalwerk ‘even’ zelf te doen of uit te besteden aan de goedkoopste internetaanbieder. Maar wie waarborgt in dat geval de kwaliteit van de vertaling? Blijft de boodschap van de brontekst wel overeind? Wegen de uren die besteed zijn aan het zelf sleutelen aan een tekst op tegen de werkelijke kosten?

Inzetten van de juiste vertaler

Bij Vertalingen.nl werken we uitsluitend met native speakers die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden. Op deze manier kunnen we de juiste vertaler inzetten voor jouw vertaling. Een vertaler die beschikt over de kennis van het land, de cultuur én het onderwerp.

“Wij analyseren of de kosten beperkt kunnen worden tot een correctietarief of dat de tekst helemaal herschreven moet worden.”

Voorvertaalde teksten

Heb je toch een voorvertaalde tekst, stuur deze dan naar ons toe. Wij analyseren of de kosten beperkt kunnen worden tot een correctietarief of dat de tekst helemaal herschreven moet worden. In het laaste geval leert de ervaring ons dat het voorvertalen qua kosten- en tijdsbesparing niet veel oplevert.

Stel je vraag
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.