Bel me terug Offerte aanvragen
Over ons

ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau

Vertalingen.nl is het eerste ISO 17100-gecertificeerde vertaalbureau in Nederland.

In 2015 heeft Vertalingen.nl als eerste vertaalbureau in Nederland het ISO 17100-certificaat bemachtigd. Deze norm is de eerste internationale standaard voor vertaalservices en stelt hoge eisen aan processen, hulpmiddelen en andere aspecten die nodig zijn voor het leveren van hoge kwaliteit vertaalservices.

Vertaalservice van hoge kwaliteit

Erkende bedrijven en organisaties werken graag samen met bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Of het nu gaat om persberichten, brochures, financiële, technische-, juridische-, commerciële onderwerpen of overheidsdocumenten, het vertalen van teksten moet geheel foutloos gebeuren en aan de hoogste kwaliteit voldoen.

Dat is de reden dat de strenge voorschriften van de ISO-17100-norm stuk voor stuk zijn geïmplementeerd binnen Vertalingen.nl. Op deze manier kunnen wij commerciële bedrijven, overheidsinstellingen en organisaties in andere branches uitstekende vertaalservices bieden die aan de hoge eisen van de klant voldoen.

Vertrouwelijkheid en veiligheid

Geheimhouding is naast vertaalkwaliteit het meest essentiële onderdeel van ons bedrijfsproces. Wij voldoen als ISO 17100-gecertificeerd bedrijf aan alle kwaliteitseisen m.b.t. de uitvoering van de vertaaldienstverlening en onderdeel daarvan is geheimhouding en beveiliging van data.

Daarnaast is Vertalingen.nl sinds 2020 ook ISO 18587-gecertificeerd wat inhoudt dat wij gecertificeerd zijn om machinevertalingen te post-editen en de kwaliteit hiervan te waarborgen.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.