Bel me terug Offerte aanvragen
Achter de schermen

Achter de schermen: Tim

In de rubriek ‘Achter de schermen…’ lees je persoonlijke verhalen van onze medewerkers en vertalers. Ditmaal onze marketing-communicatiemedewerker: Tim!

Hoi! Ik ben Tim Ruyssenaars en sinds november 2018 ben ik begonnen bij Vertalingen.nl, waar ik na mijn stageperiode begin 2019 in dienst ben gegaan in combinatie met mijn opleiding Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam.

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen aan een economische studie. Maar ik kwam er snel achter dat ik niet de rest van mijn leven in deze sector wilde doorbrengen. Toen ik de opleiding had afgerond heb ik het roer omgegooid en ben ik begonnen aan de opleiding Communicatie.

Na een aantal stages binnen deze opleiding ben ik terechtgekomen bij Vertalingen.nl. En eerlijk gezegd: taal is niet perse mijn sterkste punt en ik kreeg dan ook vaak de vraag met verwarrende blikken: “Waarom een vertaalbureau?” of “Wat vertaal je allemaal?”. Zelf werd ik ook verrast omdat ik net als velen geen duidelijk beeld had van wat een vertaalbureau eigenlijk doet. Want tja: waarom niet vertalen met een vertaalmachine? Daar kwam ik snel genoeg achter tijdens het vergelijken van een machinevertaling en een vertaling door een vertaler. Aan ons team dus de taak om dit over te brengen aan het grote publiek! 😊

De prettige werksfeer, gezellige collega’s en vrijheid in mijn taken hebben mij hier direct het gevoel gegeven dat ik hier op mijn plek zit! Naast het werken is er door de platte hiërarchie altijd tijd voor een grap of een lach en geen dag is hetzelfde.

Naast mijn baan bij Vertalingen.nl en mijn studie ben ik actief als windsurfer op Europees niveau en geef ik tijdens de zomermaanden windsurfles in mijn geboorteprovincie Zeeland.

Achter de schermen Tim
Heb je een vraag over dit artikel?
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.