Bel me terug Offerte aanvragen
Beëdigd, Spoedvertaling

In de praktijk: vertaling bezorgen met de fiets

Een aantal weken geleden ontvingen we een mooie opdracht van een van onze klanten om een beëdigde vertaling te leveren. Er zat wel wat haast bij, want de beëdigde vertaling moest zaterdag met het vliegtuig mee…

Vertaling per post

Onze beëdigde vertaler had de tekst keurig op tijd af; woensdag was de vertaling al gereed ruim voordat het vliegtuig zou vertrekken. En zoals dat werkt met beëdigde vertalingen wordt de vertaling aan een kopie van het originele document gehecht met de bijbehorende stempels en een statement van de vertaler waarna deze per post naar de klant wordt verstuurd. Na contact gehad te hebben met de klant ging de beëdigde vertaling met de gewone post mee. Dat ging zeker lukken voor zaterdag!

Maar zoals je altijd met dit soort dingen ziet, kregen we op vrijdag om 17.00 uur een telefoontje van de klant waar de vertaling bleef… Oh jee, er was duidelijk iets misgegaan met de post. Wat nu?

Persoonlijke bezorging per fiets

We hebben direct onze vertaler gebeld, die toevallig ook in Rotterdam woont, net als de klant. Zonder aarzelen schoot onze vertaler te hulp en zei: “Ik print de vertaling meteen weer uit, doe de beëdiging en spring op mijn fiets om de vertaling persoonlijk bij de klant af te leveren!” Als dat geen klantvriendelijkheid is met een hoofdletter K!

Vertalingen.nl heeft zulke betrokken vertalers. Het is geweldig om te zien hoe zij  met ons meedenken en net dat stapje extra voor ons en onze klanten willen doen. Bedankt!

Heb je een vraag over dit artikel?
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.