Bellen Offerte aanvragen
Financieel

Professioneel je jaarverslag vertalen voor internationale klanten

Als je aan een jaarverslag of jaarrekening denkt, zie je vaak alleen maar cijfertjes en tabellen voor je. Maar wat ooit een saai en dik boekwerk was dat niet uitnodigde om te lezen, is de laatste jaren omgetoverd tot een mooie presentatie van je bedrijf. Bijna iedere onderneming moet verplicht elk jaar een jaarverslag of jaarrekening schrijven.

Jaarverslag vertalen voor internationale klanten

Lever je diensten aan buitenlandse leveranciers of verkoop je producten aan internationale klanten? Dan is het professioneel laten vertalen van je jaarverslag of jaarrekening een extra service. Ook al ziet het verslag er gelikt uit, het bestaat ook uit financieel jargon en bedrijfsspecifieke termen. Zaak dus om een jaarverslag te laten vertalen door een expert.

Professionele financiële vertalers

Bij het vertalen van een jaarrekening moet er nauwkeurig en aandachtig worden gewerkt. Dat is precies de reden waarom wij alleen ervaren financiële vertalers jouw jaarverslag laten vertalen. Ze kennen niet alleen de juiste vaktermen, maar hebben ook kennis van de sector waarin je bedrijf opereert. In de afgelopen 40 jaar hebben wij de vertaling verzorgd van honderden jaarrekeningen. Altijd vertaald door een moedertaalspreker en nagekeken door een tweede taalkundige.

Altijd een geheimhoudingsverklaring

Dankzij onze geheimhoudingsverklaring ben je verzekerd van uiterste discretie wat betreft het vertalen van je jaarverslag. Daarnaast beschikken we over de ISO-17100 certificering. Dit betekent dat ons vertaalbureau voldoet aan de strenge eisen die worden gesteld aan de kwaliteit van onze vertalingen en onze processen.

Laat je jaarrekening vertalen

Wil je indruk maken op je internationale klanten en ze een extra service verlenen?

Laat je jaarrekening professioneel vertalen in elke gewenste taal.

Heb je een vraag over dit artikel?
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?