Bel me terug Offerte aanvragen
Achter de schermen

Vertalingen.nl is 3x in het nieuw: logo, huisstijl en website

Drie keer HOERA! Vertalingen.nl is namelijk helemaal in het nieuw gestoken: een nieuw logo, een nieuwe huisstijl én een vernieuwde website!

Waarom een nieuwe huisstijl?

Waarom we hebben gekozen voor een nieuwe huisstijl? Vertalingen.nl bestaat nu 40 jaar en ons bedrijf heeft zich de laatste jaren steeds verder ontwikkeld. Om uit te dragen waar wij voor staan en wat we graag willen overbrengen, is het visitekaartje van ons bedrijf vernieuwd. Verfrissend, zakelijk en volwassen met een human touch. De nieuwe huisstijl sluit nu beter aan bij onze zakelijke markt. 

Met onze stevige en vernieuwde professionele uitstraling zijn wij klaar voor de toekomst!

Vertaalproces vertaald naar een logo

Onze grafische vormgever heeft een overtuigend concept neergezet. De vorm van de twee tekstballonnen geeft namelijk precies het vertaalproces weer. 

We werken vanuit een brontaal die wordt omgezet in de doeltaal. Als je dit grafisch vertaalt naar een infinity loop, lijkt het alsof je iets in de machine stopt waar iets nieuws uitkomt. Het ‘machine’-effect is alvast een doorkijkje naar de toekomst die steeds meer in het teken zal gaan staan van post-editing en deep learning.

Nieuw logo

Eenvoudig vertaalopdrachten aanvragen

De nieuwe huisstijl is ook doorgevoerd op onze website. Maar er is meer! Naast een fris design en een overzichtelijke indeling, is het nu nog makkelijker om vertaalopdrachten aan te vragen en te volgen. Je logt eenvoudig online in op je persoonlijke klantportaal!

Persoonlijk klantportaal

Wat vind jij?

Natuurlijk horen we ook graag van onze klanten wat jullie van onze nieuwe huisstijl vinden. Laat het ons weten!

Heb je een vraag over dit artikel?
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.