North Sea Port komt beslagen ten ijs met vertalingen van Vertalingen.nl
Bellen Offerte aanvragen
Technisch

Scheepvaart: goede kwaliteitsvertalingen voor North Sea Port

Martin Koster

Martin Koster

Algemeen directeur Vertalingen.nl sinds 1999.

De scheepvaart daar staat Rotterdam om bekend. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van deze mooie stad en tevens het decor van de Wereldhavendagen die vandaag van start zijn gegaan. En dus het ideale moment om een van onze opdrachtgevers in het zonnetje te zetten: North Sea Port.

North Sea Port is een havenbedrijf centraal gelegen in het logistieke hart van Europa. In een straal van 500 kilometer kunnen ze maar liefst 500 miljoen consumenten bedienen. North Sea Port behoort dan ook tot de top 10-havens van Europa!

Vertalen voor de scheepvaart

North Sea Port is een van de havenbedrijven waar Vertalingen.nl veel teksten voor vertaalt. Zoals fusiedocumenten, persberichten en nieuwsbrieven. Ook vertalen we, als hét brexit vertaalbureau, geregeld brexit gerelateerde documenten.

Het Verenigd Koninkrijk is de tweede belangrijkste handelspartner van de fusiehaven en ze overleggen al ruime tijd met organisaties die zaken doen met het Verenigd Koninkrijk.

North Sea Port

De klant vertelt

Als we een aanvraag mailen, wordt hier altijd snel op gereageerd door het team van Vertalingen.nl. Bij vragen of als het een spoedopdracht betreft, wordt hier ook altijd correct en snel op gereageerd. Meestal is de opdracht eerder gereed dan de opleverdatum die ze in de bevestiging/offerte hebben aangegeven. Ook de prijs en kwaliteitsverhouding zijn goed ten opzichte van de concurrentie!

Judith Everaard,
Adviseur marketingcommunicatie North Sea Port

Havenbranche

Voor elk soort vertaling binnen de scheepvaart hebben wij een geschikte vertaler tot onze beschikking. Afhankelijk van de te vertalen tekst zoeken we de vertaler die de juiste kennis en kunde in huis heeft om teksten tot een kwalitatief goede vertaling te brengen. Zo weet je zeker dat je teksten uitstekend worden vertaald naar elke gewenste taal.

Wereldhavendagen

Als Rotterdams bedrijf en werkzaam voor grote havenbedrijven raden we je aan om de Wereldhavendagen te bezoeken op 6, 7 en 8 september 2019. De Wereldhavendagen is een gratis te bezoeken evenement. Drie dagen lang kun je kennismaken met allerlei bedrijven die schepen, kranen en ander havenmateriaal meenemen en opstellen voor het publiek. Er vinden tevens diverse demonstraties plaats op de kades en op de Nieuw Maas.

Tegen betaling kun je op excursie naar bedrijven en unieke locaties in de haven en in de stad. Ook kun je natuurlijk een vaartocht maken.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.