Bel me terug Offerte aanvragen
Vertaalproces

Vertalingen.nl is het eerste ISO 17100 gecertificeerde vertaalbureau van Nederland

Martin Koster

Martin Koster

Algemeen directeur Vertalingen.nl sinds 1999.

Het is lastig kiezen uit de vele vertaalbureaus die Nederland rijk is. Om de keuze op gebied van kwaliteit makkelijker te maken bestaat er sinds dit jaar een internationale ISO-standaard voor vertaalservices. Met veel trots melden we dat Vertalingen.nl het eerste vertaalbureau van Nederland is dat ISO 17100-2015 gecertificeerd is!

We zijn met glans door de zware certificering gekomen afgelopen maand. Martin Koster, directeur van Vertalingen.nl: “Een erkenning voor de hoge kwaliteit die Vertalingen.nl levert en waar we met z’n allen heel erg trots op zijn.”

Transparant vertaalproces

Alle onderdelen van Vertalingen.nl, waaronder Buro Juridische Vertalers en Buro Technische Vertalers, voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld aan processen, hulpmiddelen en andere aspecten die nodig zijn voor het leveren van hoge kwaliteit vertaalservices. “Ons vertaalproces moet voor u als opdrachtgever transparant zijn. Daarom toetsen wij onze dienstverlening en ons kwaliteitszorgsysteem voortdurend aan de internationale norm voor vertaaldiensten”, aldus de directeur.

Heldere en duidelijke communicatie

Voorafgaand aan de controle leverde Vertalingen.nl allerlei relevante documenten aan. Tijdens de audit op 3 juli, die afgenomen werd door onafhankelijk certificeringsinstantie Kiwa, werden gesprekken gevoerd met medewerkers en leidinggevenden.

Volgens het keuringsrapport van Kiwa is ons uiterst inzichtelijke vertaalmanagementsysteem de bron van een heldere en duidelijke communicatie zowel op kantoor als richting onze klanten.

Jaarlijkse controle

Kiwa zal vanaf nu elk jaar een inspecteur bij Vertalingen.nl een controle laten uitvoeren om te garanderen dat de normen van deze nieuwe certificering nageleefd worden en de procedures binnen Vertalingen.nl continue worden geoptimaliseerd.

Met de keuze voor een ISO-gecertificeerde vertaaldienstverlener weet je zeker dat je een keuze maakt voor een van de beste vertaalbureaus van Nederland!

Heb je een vraag over dit artikel?
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.