Bel me terug Offerte aanvragen
Achter de schermen

Vertalingen.nl is verhuisd: nieuw pand, meer mogelijkheden

De vertaalopdrachten stromen binnen en we hebben meer mensen nodig om al het werk aan te kunnen. Daarom zijn we ook ontzettend blij met de komst van Nicoline, onze nieuwe office manager! Klein minpuntje: er is geen ruimte om Nicoline een eigen bureau te geven… Ook dromen we al jaren om een of twee stagiaires aan te nemen, maar werken met een laptop op schoot is ook geen doen. Conclusie: Vertalingen.nl heeft een groter pand nodig!

Perfecte locatie

Het was een kleine uitdaging om een locatie te vinden waar onze medewerkers zich thuis voelen, die goed bereikbaar is en ook nog eens betaalbaar. Toch is het gelukt: sinds oktober dit jaar kunnen we onze medewerkers een comfortabele en representatieve werkplek bieden en hebben we onze intrek genomen aan de Aert van Nesstraat in hartje Rotterdam. Ons mooie kantoorgebouw ligt in Rotterdam Building nabij de Coolsingel, het stadhuis en op loopafstand van het Centraal Station.

Groene inrichting

Van een kille en kantoorachtige inrichting zijn we gegaan voor licht, groen en praktisch met een compleet nieuw interieur. De inrichting is opgeleukt met hier en daar een toefje groen. Dat toefje bestond uit vier winkelkarren vol met planten en potten wat toch net niet in de auto bleek te passen. Gelukkig was er gezorgd voor een back-up om alles heelhuids in het nieuwe kantoor te krijgen. Het laatste klusje, alles naar boven brengen met de goederenlift, bleek iets langer te duren dan gedacht. De lift werkt namelijk niet in het weekend dus dat werd trappenlopen!

Verhuisd

Kopje koffie

Het meubilair staat, de inrichting is gereed en we hebben onze intrek genomen in de nieuwe locatie. Met vereende krachten hebben we verhuisd en tegelijkertijd het werk door laten lopen als altijd. Met dit fantastische team is het allemaal gelukt. Wij zijn heel blij met de overstap naar dit nieuwe kantoor, wij zijn er trots op en willen het graag aan iedereen laten zien. De koffie staat klaar, dus kom zeker een keer langs als je in de buurt bent. Maar geen haast, voorlopig verhuizen wij niet meer!

Ons nieuwe adres:

Rotterdam Building
Aert van Nesstraat 45, unit 7.10
3012 CA Rotterdam

Heb je een vraag over dit artikel?
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.