Bel me terug Offerte aanvragen
Commercieel

Warmetruiendag: samen energie besparen geeft energie!

Vrijdag 15 februari 2019 is het Warmetruiendag. Wij doen mee! Met dit heerlijke weer staat bij ons de verwarming gewoon helemaal uit. Om awareness te creëren en energie te besparen. Staat jullie kachel al uit?

Samen energie besparen geeft energie!

Wist je dat door de verwarming één graad lager te zetten, we al 6% CO2 en 6% energie besparen? En wat is een leukere en comfortabele manier om dat te doen door gewoon een lekkere warme trui aan te trekken? Of in ons geval een korte broek. Stel je eens voor wat we kunnen bereiken als we dit allemaal samen doen in Nederland:

  • 1 dag een warme trui: het jaarverbruik van drie Waddeneilanden besparen
  • elke dag een warme trui aan: het jaarverbruik van heel Amsterdam

Verantwoord energiegebruik

Wij bij Vertalingen.nl vinden het belangrijk om stil te staan bij ons energiegedrag. Hoeveel energie verbruiken we eigenlijk? En hoe kunnen we energie besparen? Warmetruiendag is voor ons een ideaal moment om hier zelf over na te denken. Maar zeker ook om collega’s, klanten en leveranciers te inspireren hetzelfde te doen!

Doe ook mee!

Kortom: zet je verwarming een graadje lager, of helemaal uit, trek een warme trui aan en doe ook mee! De Warmetruiendag is een initiatief van Klimaatverbond Nederland, het samenwerkingsverbond van gemeenten, provincies en waterschappen voor een goed klimaatbeleid.

Warmetruiendag

Warmetruiendag 2019

Heb je een vraag over dit artikel?
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.