Bellen Offerte aanvragen
Over ons

Over Vertalingen.nl

Vertalingen.nl is onderdeel van Vertaalbureau Translingua t.t.i. B.V. te Rotterdam,
welke is opgericht in 1979. Met meer dan 40 jaar vertaalervaring mogen wij ons met recht
dé professional op vertaalgebied noemen. Daarnaast zijn we medeoprichter van de
Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland (VViN) en beschikken we over
verschillende certificaten en keurmerken.

Vertaalportaal

Uniek totaalconcept

Ons totaalconcept maakt ons uniek. Dankzij ons beveiligde en gepersonaliseerde online omgeving kunnen klanten vertaalopdrachten doorgeven, de status van vertalingen volgen en facturen inzien. Daarnaast zorgt ons vertaalmanagementsysteem ervoor dat juiste vertaler, corrector of tolk aan jouw opdracht wordt gekoppeld. Zo garanderen we dat iedere door ons geleverde vertaling voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Naast vertalingen bieden we een breed scala aan aanverwante activiteiten zoals: redactie, tolkenservice, revisie en opmaak- en drukwerk.

Focus op kwaliteit

Als een van de grotere vertaalbureaus van Nederland leveren we een voortdurende inspanning om onze dienstverlening te optimaliseren, zodat we je nóg beter van dienst kunnen zijn. 

Ons dienstenpakket strekt zich uit over alle wereldtalen. We voorzien bedrijfsleven en overheidsinstellingen van vertalingen en tolkdiensten in iedere gewenste taal. Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen, worden alle vertalingen door een revisor nauwgezet gecontroleerd op grammaticale, stilistische en terminologische onjuistheden.

Lokalisatie
maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In de wereld van vandaag zijn milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijke aandachtspunten. Vertalingen.nl voegt daaraan toe: verantwoord vertalen. Vertalingen.nl onderschrijft het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De drie speerpunten in onze bedrijfsvoering zijn daarom integriteit, transparantie en verslaglegging. We gaan voor goed werkgeverschap. Onze bedrijfscultuur is open, betrokken en sociaal.

Duurzaamheid

Vertalingen.nl werkt graag op een verantwoorde manier: met zo min mogelijk papier. Zo zorgen we dat teksten, e-mails en vertalingen niet (onnodig) worden geprint. Facturen worden digitaal verstuurd aan onze klanten en we vragen onze partners dit ook te doen. Duurzaamheid komt daarnaast sterk terug in onder meer onze flexwerkplekken en milieubewuste kantoorvoering.

Eerlijk en helder

Vertalingen.nl staat voor eerlijke prijzen tegen goede condities onder heldere voorwaarden. Dat geldt voor zowel onze opdrachtgevers als de medewerkers op kantoor en alle vertalers. Naast ‘fair principe’ zijn we ook flexibel: alles is bespreekbaar.

Persoonlijk contact? Graag!

Wat wij vaak horen van opdrachtgevers is dat ze voor ons (blijven) kiezen door onze kwaliteit, professionaliteit én menselijkheid. Met onze persoonlijke benadering creëren we graag een optimale samenwerking met klanten en vertalers. Persoonlijk contact is een must voor ons en we zijn ervan overtuigd dat we jou zo het beste product en de beste dienst kunnen bieden.

Tarieven-vertaalbureau
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?