Bel me terug Offerte aanvragen
Over ons

Keurmerken en certificaten

Vertalingen.nl is het eerste erkende gecertificeerde vertaalbureau in Nederland die ISO-17100 gecertificeerd is.

Onze aanpak en procedures zijn gericht op kwaliteit en geheimhouding. We zijn als eerste vertaalbureau in Nederland ISO 17100 gecertificeerd. Onderstaande keurmerken garanderen kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kunt er dus met een gerust hart van uitgaan dat we topvertalingen leveren en al je gegevens strikt vertrouwelijk behandelen.

ISO-17100

ISO 17100:2015

Sinds 1 augustus 2015 is Vertalingen.nl ISO 17100:2015 gecertificeerd. Deze norm is de eerste internationale standaard voor vertaalservices en stelt eisen aan processen, hulpmiddelen en andere aspecten die nodig zijn voor het leveren van hoge kwaliteit vertaalservices.

Bureau Wbtv

Alle beëdigde vertalers en tolken van Vertalingen.nl staan geregistreerd in het register van Bureau Wet beëidigde tolken en vertalers. Bureau Wbtv is onderdeel van de Raad voor Rechtsbijstand.

VViN

Vertalingen.nl is sinds 1997 aangesloten bij de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland (VViN), de belangenbehartiger van aangesloten vertaalbureaus die zich sterk maakt voor verdergaande professionalisering van de Nederlandse vertaalsector. 

NEVI

We zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers (NEVI), de derde inkoopvereniging van de wereld die inkoopprofessionals uit het bedrijfsleven en overheid bij elkaar brengt om kennis te delen.

EUATC

Als laatste is Vertalingen.nl lid van de EUATC, de European Union of Associations of Translation Companies, samen met onder andere de VViN werkt aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.

Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Wij bellen je zo spoedig mogelijk terug