Bellen Offerte aanvragen
Over ons

Keurmerken en certificaten

Vertalingen.nl is als eerste in Nederland ISO 17100-gecertificeerd en sinds 2020 ook ISO 18587-gecertificeerd.

Onze aanpak en procedures zijn gericht op kwaliteit en geheimhouding. We zijn als eerste vertaalbureau in Nederland ISO 17100-gecertificeerd en sinds 2020 ook ISO 18587-gecertificeerd voor het post-editen van machinevertalingen. Onderstaande keurmerken garanderen kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kunt er dus met een gerust hart van uitgaan dat we topvertalingen leveren en al je gegevens strikt vertrouwelijk behandelen.

ISO-17100

ISO 17100:2015

Sinds 1 augustus 2015 is Vertalingen.nl ISO 17100:2015 gecertificeerd. Deze norm is de eerste internationale standaard voor vertaalservices en stelt eisen aan processen, hulpmiddelen en andere aspecten die nodig zijn voor het leveren van hoge kwaliteit vertaalservices. Lees hier meer.

ISO 18587:2017

Sinds september 2020 is Vertalingen.nl ISO 18587:2017 gecertificeerd. Dit betekent dat ons vertaalbureau gecertificeerd is voor het post-editen van machinevertalingen en de kwaliteit hiervan te waarborgen. Lees hier meer.

Bureau Wbtv

Alle beëdigde vertalers en tolken van Vertalingen.nl staan geregistreerd in het register van Bureau Wet beëidigde tolken en vertalers. Bureau Wbtv is onderdeel van de Raad voor Rechtsbijstand.

VViN

Vertalingen.nl is sinds 1997 aangesloten bij de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland (VViN), de belangenbehartiger van aangesloten vertaalbureaus die zich sterk maakt voor verdergaande professionalisering van de Nederlandse vertaalsector. 

NEVI

We zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers (NEVI), de derde inkoopvereniging van de wereld die inkoopprofessionals uit het bedrijfsleven en overheid bij elkaar brengt om kennis te delen.

EUATC

Als laatste is Vertalingen.nl lid van de EUATC, de European Union of Associations of Translation Companies, samen met onder andere de VViN werkt aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.

Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?