Vertalingen door native speakers | Vertalingen.nl
Bel me terug Offerte aanvragen
Over ons

Vertalen door native speakers

Al onze vertalingen worden uitsluitend vertaald door native-speaking vertalers, ofwel, moedertaalvertalers.

Vertalingen.nl verzorgt alle denkbare vertaalopdrachten; we werken hiervoor samen met uitsluitend ervaren native-speaking (= moedertaalvertalers) vakspecialisten. Hoogopgeleide taalkundige vakmensen voeren de opdrachten voor je uit. We werken met een strikte selectieprocedure voor onze vertalers aangezien kwaliteit onze missie is.

Native speakers

Naast onze vaste Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse vertalers, beschikken we over een uitgebreid netwerk van freelance vertalers voor andere taalgebieden. Daarnaast werken wij samen met collega-vertaalbureaus en een vast netwerk van vertalers over de hele wereld. Hierdoor kunnen we voor elke opdracht de juiste mensen inzetten en topkwaliteit garanderen, zelfs bij zeer krappe deadlines.

Uniek vertaalgeheugen

Wij kijken niet alleen naar de taalkundige kant. Ook bestandstechnisch zullen wij samen met jou de beste oplossing kiezen. Per klant en taalcombinatie bouwen wij met behulp van geavanceerde software een vertaalgeheugen op. Dit bespaart tijd (en kosten) en verhoogt de consistentie van de termen in de vertalingen. Bij ons krijg je meer dan 40 jaar vertaalervaring gecombineerd met de techniek van nu!

Website vertalen
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.