Bellen Offerte aanvragen
Armeens vertaalbureau
Vertaalbureau

Armeens

Nederlands

Armenië is een bijzonder land. Naast het feit dat het land een eigen taal en een eigen alfabet heeft, is het ook een land in ontwikkeling. Daardoor is er veel behoefte aan kennis en techniek. De ingrediënten voor Nederlandse ondernemers om te denken aan zakendoen in Armenië. Vooral de mijnbouw, veeteelt en de export van groente en fruit zijn sterk groeiende sectoren.

Armeens wordt door meer dan 6 miljoen mensen gesproken. Het zakelijke klimaat is formeel en conservatief. Zorg er dan ook voor dat je je formeel kleedt, ook wanneer je geen zakelijke afspraak hebt. Initiatief tonen wordt zeer op prijs gesteld, vooral omdat de Armenen zelf vrij introvert zijn. Door te laten zien dat je sterk in je schoenen staat, zal men sneller respect voor je hebben.

Native Armeense vertalers

Hoewel sommige mensen in Armenië ook Russisch, Engels, Frans of Duits spreken, is het aan te raden om een goede tolk bij je te hebben. Wil je indruk maken? Laat dan je zakelijke documenten vertalen door ervaren en kundige Armeense vertalers. Wij werken uitsluitend met native speakers (moedertaalsprekers) met jarenlange ervaring in het vertalen van Armeense teksten.

Alle Armeense vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke vaktechnische terminologie zal altijd rekening gehouden worden.

Een goed Armeens vertaalbureau herkennen

Bedrijven die exporteren naar Armenië en internationale bedrijven die zaken doen in dit land hebben vaak Armeense vertalingen nodig. 

Dit zijn drie belangrijke eisen die onze klanten stellen aan onze Armeens vertalingen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Armeense vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Armeense vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Armeense vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

We werken met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?