Bel me terug Offerte aanvragen
Farsi vertaalbureau
Vertaalbureau

Farsi

Nederlands

Het Perzisch (Farsi) is een van de oudste talen ter wereld en is de officiële taal van Iran, Afghanistan en Tadzjikistan. Ook miljoenen mensen in Oezbekistan spreken Perzisch. De aanduiding Farsi wordt vaak gebruikt om de Iraanse versie van de taal aan te geven. De taal wordt geschreven in het Arabische schrift.

Zowel Iran, Afghanistan als Tadzjikistan zijn islamitische landen. Bij het zaken doen in deze landen is het aan te raden om hier rekening mee te houden. Zoek bijvoorbeeld uit hoe je zakenpartner denkt over kleding zodat je hem of haar niet zult beledigen.

Native Farsi vertalers

Het Nederlands en het Perzisch stammen beiden af van de Indo-Europese talenfamilie, maar beide talen hebben een ander schrift. Wil je zaken gaan doen in een van de Perzische landen dan zijn vertalingen noodzakelijk. De vertaalwerkzaamheden worden door ervaren en kundige Farsi vertalers uitgevoerd, native speaking vertalers met jarenlange ervaring in het vertalen van Farsi teksten.

Alle Farsi vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke vaktechnische terminologie zal altijd rekening gehouden worden.

Een goed Farsi vertaalbureau herkennen

Vanwege de politieke situatie in met name Afghanistan en Iran is het in deze landen een uitdaging om zaken te doen. Vertaalbureau Vertalingen.nl helpt je bij het verzorgen van Perzische vertalingen voor zakenrelaties in Perzië. Dit zijn drie belangrijke eisen die onze klanten stellen aan onze Farsi vertalingen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Farsi vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Farsi vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Farsi vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

We werken met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.