Bellen Offerte aanvragen
Litouws vertaalbureau
Vertaalbureau

Litouws

Nederlands

Samen met het Lets behoort het Litouws tot de familie van de Baltische talen. Het Litouws is de officiële taal van Litouwen en er zijn ongeveer 3,5 miljoen sprekers. Litouwen is een relatief kleine, maar aantrekkelijke markt voor beleggers uit Nederland en andere landen. Ze beschikken over een zeer uiteenlopende en concurrerende industrie. Daarnaast heft men lage belastingen in dit land. Omdat Litouwen grenst aan Rusland is dit land een ideale springplank voor veel bedrijven om ook zaken te gaan doen in Rusland.

Doe je zaken met Litouwen? Zorg er dan voor dat je op tijd komt op je afspraak. Litouwers zijn georganiseerd en stipt. Denken ze dat ze te laat komen op een afspraak met jou dan laten ze direct iets weten. Ook vergaderingen zijn tot in detail voorbereid. Ze verwachten dezelfde mentaliteit van hun zakenpartners.

Native Litouwse vertalers

Er zijn veel mensen die naast het Litouws ook Engels, Duits en Russisch spreken. Wil je indruk maken op je Litouwse zakenpartner, schakel dan een gespecialiseerd vertaalbureau in. De vertaalwerkzaamheden worden door ervaren en kundige Litouwse vertalers uitgevoerd, native speaking (moedertaalsprekers) met jarenlange ervaring in het vertalen van Litouwse teksten.

Alle Litouwse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke vaktechnische terminologie zal altijd rekening gehouden worden.

Een goed Litouws vertaalbureau herkennen

Litouwen heeft een gecompliceerde, maar interessante taal. Laat je zakelijke teksten dan ook vertalen door een professioneel vertaalbureau die de ins en outs van de taal, maar ook van de cultuur kent. 

Dit zijn drie belangrijke eisen die onze klanten stellen aan onze Litouwse vertalingen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Litouwse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Litouwse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Litouwse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

We werken met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?