Vertaalbureau Oekraïens | Vertaling Oekraïens | Gratis Offerte
Bellen Offerte aanvragen
Vlag Oekraïne
Vertaalbureau

Oekraïens

Nederlands

Ben je op zoek naar een professioneel Oekraïens vertaalbureau voor een correcte vertaling? Vertalingen.nl is een gecertificeerd vertaalbureau voor vertalingen Oekraïens Nederlands en andere taalcombinaties. Lees verder voor meer informatie over onze diensten of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 2 uur een voorstel.

Waarom kiezen voor ons Oekraïens vertaalbureau

✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Native speaking vertalers
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte

Native speaking vertalers Oekraïens

Je tekst wordt bij Vertalingen.nl altijd vertaald door een moedertaalspreker, ook wel native speaker genoemd. Een native speaking vertaler is uiteraard grammaticaal uitstekend en beschikt eveneens over een heel goed taalgevoel. Zo wordt de boodschap ook in je vertaalde tekst goed overgebracht.

Vertaalbureau Oekraïens met deze expertises

Dankzij onze ruime ervaring en uitgebreid team van vertalers kunnen we je ondersteunen in verschillende vakgebieden.
 • Juridisch vertalen Oekraïens
 • Technisch vertalen Oekraïens
 • Medisch vertalen Oekraïens
 • Financieel vertalen Oekraïens
 • Commerciële vertaling Italiaans
 • Commercieel vertalen Oekraïens
We vertalen van het Nederlands naar het Oekraïens, andersom en nog van en naar vele andere taalcombinaties!
 • Nederlands Oekraïens
 • Oekraïens Duits
 • Engels Oekraïens

Vertaling Oekraïens voor vele soorten teksten

Bij Vertalingen.nl ondersteunen we organisaties bij het vertalen van diverse soorten teksten. Staat de tekst die je wilt laten vertalen hieronder niet genoemd? Neem dan toch gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Contracten en overeenkomsten
 • Handleidingen en andere instructies
 • Algemene voorwaarden
 • Folders en brochures
 • Jaarverslagen
 • Websites en webshops

Beëdigde vertaling Oekraïens

Ben je op zoek naar een beëdigd vertaler Oekraïens voor een officiële vertaling? In ons team beschikken we over beëdigde vertalers Oekraïens die zijn opgenomen in het Bureau beëdigde Tolken en Vertalers. Eveneens zijn ze ingeschreven bij de rechtbanken in Nederland.

Meer over onze vertaalexpertises

Juridische vertaling Oekraïens

Een juridische vertaling moet helemaal kloppen, 100%. Onze gediplomeerde vertalers zorgen daarom voor een nauwkeurige vertaling. Het vertaalde document biedt de gelijke juridische dekking als de oorspronkelijke tekst.

Technische vertaling Oekraïens

Vertalingen.nl heeft van oudsher veel klanten uit de technische sector. Hierdoor kennen we de terminologie en hanteren we het juiste jargon.

Financiële vertaling Oekraïens

Ieder jaar vertalen we onder meer jaarverslagen, auditverslagen en andere financiële documenten voor onze klanten. Uiteraard worden alle documenten vertrouwelijk behandeld.

Commerciële vertaling Oekraïens

Bij een commerciële tekst moet de boodschap natuurlijk goed overkomen. Doordat je tekst wordt vertaald door een moedertaalspreker, raken je teksten altijd de juiste snaar.

Meer over de teksten die we vertalen

Contract vertalen Oekraïens

Wil je een contract of andere overeenkomst laten vertalen? Vertalingen.nl zorgt voor een precieze vertaling. Het vertaalde contract biedt de gelijke juridische dekking als de oorspronkelijke overeenkomst.

Handleiding vertalen Oekraïens

Een handleiding moet foutloos en goed te begrijpen zijn voor de doelgroep. We zorgen daarom voor heldere handleidingen in het Oekraïens en vele andere talen.

Voorwaarden vertalen Oekraïens

Een samenwerking staat of valt bij goede afspraken. We verzorgen daarom vertalingen voor onder meer algemene voorwaarden, verkoopvoorwaarden en leveringsvoorwaarden.

Folder vertalen Oekraïens

Wil jij met je folder indruk maken? Laat hem dan vertalen door een native speaking vertaler Oekraïens van Vertalingen.nl

Jaarverslag vertalen Oekraïens

Onze financiële vertalers zorgen voor een nauwkeurige vertaling van je jaarverslag en houden rekening met de doelstellingen van het document.

Website vertalen Oekraïens

Om mensen online te bereiken kun je ze het beste in hun moedertaal aanspreken. Vertalingen.nl zorgt voor wervende webteksten en houdt, indien gewenst, rekening met SEO. Ook zijn we in staat om direct in populaire contentmanagementsystemen zoals WordPress en Magento te vertalen. Jouw website vertalen is onze zorg.

Over het Oekraïens

Het Oekraïens is de officiële taal van Oekraïne, maar wordt eveneens in Wit-Rusland, Moldavië en Rusland gesproken. Wereldwijd hebben zo’n 39 miljoen mensen het Oekraïens als moedertaal.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?

  Terugbelverzoek

  Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.