Bellen Offerte aanvragen
Arabisch vertaalbureau
Vertaalbureau

Arabisch

Nederlands

As-salamu alaykum, oftewel vrede over u, is een Arabische begroeting die je op vele plekken in Noord-Afrika en het Midden-Oosten kunt horen. Het Arabisch wordt wereldwijd door circa 380 miljoen mensen gesproken en is daarmee een van de meest gesproken talen ter wereld. Zoek je een vertaler Arabisch voor het vertalen van het Nederlands naar het Arabisch of andersom? Vertaalbureau Vertalingen.nl is een gecertificeerd vertaalbureau met 40 jaar ervaring in diverse sectoren. Lees hieronder over onze vertaaldiensten of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wij leveren professionele vertalers Arabisch

✓ Moedertaalsprekers
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte

Vertaalbureau Arabisch met expertise

We zijn een vertaalbureau Nederlands Arabisch en vice versa met expertise in de volgende vakgebieden.

 • Juridisch vertalen Arabisch
 • Technisch vertalen Arabisch
 • Medisch vertalen Arabisch
 • Financieel vertalen Arabisch
 • Commercieel vertalen Arabisch

Vertaling Arabisch voor de volgende teksten

Bij Vertalingen.nl kun je onder meer de volgende teksten laten vertalen.

 • Contracten en overeenkomsten
 • Algemene voorwaarden
 • Handleidingen en gebruiksaanwijzingen
 • Folders en brochures
 • Jaarverslagen
 • Websites en webshops

Beëdigd vertaler Arabisch

Ben je op zoek naar een vertaalbureau voor een beëdigde vertaling Arabisch? Vertalingen.nl is een gecertificeerd vertaalbureau voor officiële vertalingen van onder meer juridische stukken, overheidsdocumentatie en processtukken.

Native Arabische vertalers

Omdat het Arabisch in meerdere landen met verschillende culturen wordt gesproken kent de taal veel nuances. De Arabische taal is vrij complex: het bestaat uit 28 letters en wordt van rechts naar links geschreven. Vertalingen.nl maakt gebruik van een vast team van Arabische vertalers die kennis hebben van het schrift en de gewoonten en gebruiken in deze taal. Daarnaast zijn onze vertalers moedertaalsprekers met jarenlange ervaring in het vertalen van Arabische teksten.

Alle vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke vaktechnische terminologie wordft altijd rekening gehouden.

Meer over onze vertalingen Arabisch

Juridische vertaling

We beschikken over ervaren, gediplomeerde vertalers voor het vertalen van diverse juridische teksten. We zorgen ervoor dat het vertaalde document de gelijke juridische dekking biedt als het origineel.

Technische vertaling

Vertalingen.nl heeft van oudsher, dankzij onze vestiging in Rotterdam, veel technisch georiënteerde bedrijven als klant. We hanteren daardoor de correcte terminologie in de vertaling van technische documenten.

Financiële vertaling

De financiële vertalers in ons team zorgen voor nauwkeurige vertalingen van onder meer jaarverslagen, auditverslagen en beleggingsprospectussen.

Commerciële vertaling

Een commerciële uiting moet taalkundig correct zijn, maar ook de gewenste boodschap goed overbrengen. Onze native speaking vertalers houden rekening met culturele verschillen en de juiste tone-of-voice.

Meer over de teksten die we vertalen

Contract vertalen Arabisch

Onze juridische vertalers vertalen uiterst consciëntieus je contract van of naar het Arabisch. Het vertaalde contract biedt de gelijke juridische dekking als het oorspronkelijke document.

Voorwaarden vertalen Arabisch

Voor een succesvolle samenwerking zijn duidelijke afspraken essentieel. Vertalingen.nl zorgt daarom voor heldere vertalingen van onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, verkoopvoorwaarden en aankoopvoorwaarden.

Handleiding vertalen Arabisch

Een gebruiksaanwijzing moet kloppen en begrijpelijk zijn voor de lezer. We schrijven daarom foutloze en duidelijke handleidingen in iedere taal.

Folder vertalen Arabisch

Wil je een brochure laten vertalen? Onze vertalers zijn moedertaalsprekers en slaan daardoor de juiste toon aan in je vertaalde folder

Jaarverslag vertalen Arabisch

Vertalingen.nl is een financieel vertaalbureau voor een accurate vertaling van je jaarverslag. Bij de vertaling houden we rekening met de doelstellingen van het document.

Website vertalen Arabisch

De Arabische online markt is enorm. Om deze te bereiken is een website in het Arabisch cruciaal. Vertalingen.nl schrijft converterende webteksten die aansluiten bij de doelgroep. We zijn in staat om rechtstreeks in diverse contentmanagementsystemen, zoals WordPress en Magento, te vertalen. Hierdoor kunnen we het vertaalproces voor een groot gedeelte uit je handen nemen.

Over de Arabische taal

Het Arabisch wordt ook wel gezien als de moedertaal van de islamitische wereld. Deze Semitische taal wordt door circa 280 miljoen mensen in verschillende landen gesproken. Zakendoen in een Arabisch land vraagt naast een goede kennis van de cultuur ook kennis van de taal.

Een goed Arabisch vertaalbureau herkennen

Vanwege de complexiteit en de cultuurverschillen kun je belangrijke vertalingen het beste laten uitvoeren door een goed Arabisch vertaalbureau.

De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Arabische vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding. Deze zorgen ervoor dat vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?

  Terugbelverzoek

  Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.