Bellen Offerte aanvragen
Arabisch vertaalbureau
Vertaalbureau

Arabisch

Nederlands

Arabisch wordt ook wel gezien als de moedertaal van de islamitische wereld. Deze Semitische taal wordt door ongeveer 280 miljoen mensen in verschillende landen gesproken. Zakendoen in een Arabisch land vraagt naast een goede kennis van de cultuur ook kennis van de taal.

Native Arabische vertalers

Omdat het Arabisch in meerdere landen wordt gesproken, allemaal met een andere cultuur, kent de taal veel nuances. De Arabische taal is vrij complex: het bestaat uit 28 letters en wordt van rechts naar links geschreven. Wij maken gebruik van een vast team van Arabische vertalers die kennis hebben van het schrift en de gewoonten en gebruiken in deze taal. Daarnaast zijn onze vertalers moedertaalsprekers met jarenlange ervaring in het vertalen van Arabische teksten.

Alle Arabische vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke vaktechnische terminologie zal altijd rekening gehouden worden.

Een goed Arabisch vertaalbureau herkennen

Vanwege de complexiteit en de cultuurverschillen kun je belangrijke vertalingen het beste laten uitvoeren door een goed Arabisch vertaalbureau. 

De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Arabische vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Arabische vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Arabische vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Arabische vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?