Bel me terug Offerte aanvragen
Vertaalbureau Bulgaars
Vertaalbureau

Bulgaars

Nederlands

Er zijn 12 miljoen mensen in de wereld die Bulgaars spreken. Bulgaarse woorden hebben een Slavische afkomst, maar de invloed van TurksDuits en Frans zijn ook nog steeds merkbaar. Omdat Bulgarije een van de snelst groeiende economieën is in Europa kan zakendoen in dit land zeer aantrekkelijk zijn voor ondernemers. In Bulgarije vind je goed opgeleid en gekwalificeerd personeel tegen lage loonkosten.

De lage belastingen, het flexibele arbeidsrecht en de lage loonkosten zorgen ervoor dat internationaal zakendoen in Bulgarije een goede keus kan zijn.

Native Bulgaarse vertalers

Omdat Bulgarije grotendeels wordt gedomineerd door de landbouwindustrie spreken niet alle Bulgaren even goed Engels. Daarnaast zijn er cultuurverschillen tussen Nederland en Bulgarije. De hoofdgebaren voor ja en nee zijn in dit land precies andersom: wanneer iemand zijn hoofd van links naar rechts schudt, is het ja en wanneer iemand zijn hoofd van boven naar beneden knikt, is het nee. Wat ook zeer belangrijk is in Bulgarije is persoonlijk contact. Neem ruim de tijd om je zakenpartner persoonlijk te leren kennen en zorg dat je op tijd op afspraken verschijnt.

Wanneer je zaken doet met een Bulgaarse zakenpartner is het van belang dat je alle documenten begrijpt. Een gekwalificeerde en native speaking Bulgaarse vertaler kan hierbij uitkomst bieden. Alle Bulgaarse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Bulgaars vertaalbureau herkennen

Onze Bulgaarse vertalers zijn op de hoogte van de cultuurverschillen en voeren dit ook door in jouw vertaling. Schakel voor belangrijke vertalingen dan ook een goed Bulgaars vertaalbureau in. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Bulgaarse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Bulgaarse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Bulgaarse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Bulgaarse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.