Bellen Offerte aanvragen
Vertaalbureau Bulgaars
Vertaalbureau

Bulgaars

Nederlands

Sinds dat Bulgarije lid werd van de EU is de handel tussen Nederland en dit Oost-Europese land sterk gestegen. Zo bedroeg de export naar Bulgarije € 1,1 miljard en de import naar Nederland € 742 miljoen in 2020. Doe je zaken met een Bulgaars bedrijf of exporteer je naar dit land? Vertaalbureau Vertalingen.nl is je graag van dienst voor professionele vertalingen van het Nederlands naar het Bulgaars en andersom. Interesse in onze vertaaldiensten? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang binnen 2 uur een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Vertaler Bulgaars voor

 • Juridische vertaling
 • Technische vertaling
 • Financiële vertaling
 • Commerciële vertaling
 • Medische vertaling

Bulgaars vertaalbureau voor de volgende teksten

We bieden professionele vertalingen voor onder meer de volgende teksten.

 • Contracten en overeenkomsten
 • Algemene voorwaarden
 • Handleidingen en gebruiksaanwijzingen
 • Folders en brochures
 • Websites en webshops
 • Jaarverslagen

Beëdigd vertaler Bulgaars

Ben je op zoek naar een vertaalbureau voor een beëdigde vertaling van het Nederlands naar het Bulgaars of andersom? In ons team beschikken we over beëdigde vertalers Bulgaars voor een officiële vertaling van diverse soorten documenten.

Professioneel vertaalbureau Bulgaars

Als je kiest voor vertaalbureau Vertalingen.nl profiteer je van de volgende voordelen.

✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Native speaking vertalers
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte

Vertalingen.nl verzorgt vertalingen voor onder meer deze organisaties.

Native vertalers Bulgaars

Lang niet alle Bulgaren spreken goed Engels. Daarnaast zijn er cultuurverschillen tussen Nederland en Bulgarije. De hoofdgebaren voor ja en nee zijn in dit land precies andersom. Wanneer iemand zijn hoofd van links naar rechts schudt, betekent dit ja. Wanneer iemand zijn hoofd van boven naar beneden knikt, betekent dit nee. Wat ook zeer belangrijk is in Bulgarije is persoonlijk contact. Neem ruim de tijd om je zakenpartner persoonlijk te leren kennen en zorg dat je op tijd op afspraken verschijnt.

Wanneer je zaken doet met een Bulgaarse zakenpartner is het van belang dat je alle documenten begrijpt. Een gekwalificeerde en native speaking Bulgaarse vertaler kan hierbij uitkomst bieden. Alle Bulgaarse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Over onze vakgebieden

Juridische vertaling Bulgaars

Overeenkomsten, licenties, voorwaarden en andere documenten worden door onze juridische vertalers zeer nauwkeurig vertaald. We waarborgen dat het vertaalde document de gelijke juridische dekking biedt als het origineel.

Meer informatie over juridisch vertalen

Technische vertaling Bulgaars

Vertalingen.nl heeft van oudsher veel technisch georiënteerde klanten. We kennen daardoor het jargon en hanteren de correcte terminologie.

Meer informatie over technisch vertalen

Financiële vertaling Bulgaars

In ons team beschikken we over de expertise voor het vertalen van diverse soorten financiële teksten. Uiteraard worden je documenten uiterst discreet behandeld.

Meer informatie over financieel vertalen

Commerciële vertaling Bulgaars

Dankzij onze native speaking vertalers zijn je commerciële vertalingen taalkundig correct en raken ze de juiste snaar bij je doelgroep.

Meer informatie over commercieel vertalen

Over de teksten die we vertalen

Vertaling contract

Wil je een contract laten vertalen van of naar het Bulgaars? We verzorgen nauwkeurige vertalingen van contracten en overeenkomsten.

Vertaling algemene voorwaarden

Als je zaken doet, dan wil je je afspraken goed schriftelijk vastleggen. Vertalingen.nl zorgt daarom voor correcte en duidelijke voorwaarden.

Vertaling handleiding

Een gebruiksaanwijzing moet kloppen en duidelijk te begrijpen zijn voor de lezer. We schrijven daarom heldere handleidingen in iedere taal.

Vertaling Folder

Heb je een wervende folder en wil je ook met de vertaling indruk maken? Onze native speaking vertalers beschikken over een voortreffelijk taalgevoel en leggen de gewenste emotie in jouw folder.

Vertaling website of webshop

Het Engels van de gemiddelde Bulgaar is niet heel goed. Om de online markt te bereiken in Bulgarije is een Bulgaarse website onmisbaar. We schrijven doeltreffende webteksten en houden indien gewenst rekening met SEO (zoekmachineoptimalisatie).

Meer informatie over website vertalen

Vertaling Jaarverslag

Ook jaarverslagen vertalen we van en naar het Bulgaars. Onze financiële vertalers Bulgaars houden rekening met de doelstellingen van je document.

We zijn een erkend vertaalbureau Bulgaars Nederlands en Nederlands Bulgaars. Daarnaast vertalen we ook van het naar het Bulgaars in combinatie met andere talen. Voor onder meer de volgende taalcombinaties ben je bij ons aan het juiste adres. Een compleet overzicht vind je op de talenpagina.

Een goed Bulgaars vertaalbureau herkennen

Onze Bulgaarse vertalers zijn op de hoogte van de cultuurverschillen en voeren dit ook door in jouw vertaling. Schakel voor belangrijke vertalingen dan ook een goed Bulgaars vertaalbureau in. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Bulgaarse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door revisoren.
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Bulgaarse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

 

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?

  Terugbelverzoek

  Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.