Bellen Offerte aanvragen
Chinees vertaalbureau
Vertaalbureau

Chinees

Nederlands

Het Chinees is een verzamelnaam voor een grote groep talen. Wanneer men over Chinees spreekt wordt vaak het Mandarijn bedoeld. In China, Taiwan en Singapore is deze taal de moedertaal. Een op de vijf mensen wereldwijd is Chinees en daarmee is de Chinese taal de meest gesproken taal ter wereld. China heeft een sterk groeiende economie waar bedrijven graag zaken mee doen. De taalbarrière kan opgelost worden door gebruik te maken van een Chinees vertaalbureau.

Native Chinese vertalers

Naast de groeiende economie spreken ze in China verschillende talen en dialecten. Onze ervaren en professionale Chinese vertalers hebben de juiste kennis en weten welke taal in welke regio wordt gesproken.

Wanneer je zaken doet met een Chinese zakenpartner is het van belang dat je alle documenten begrijpt. Een gekwalificeerde en native speaking Chinese vertaler kan hierbij uitkomst bieden. Allerhande documenten worden van het Chinees naar het Nederlands vertaald en andersom. Alle Chinese vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Chinees vertaalbureau herkennen

Zakendoen met China is zeer interessant, wel is het van belang dat je goed voorbereid bent. Schakel voor belangrijke vertalingen een goed Chinees vertaalbureau in. 

De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Chinese vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Chinese vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Chinese vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Chinese vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?