Vertaalbureau Chinees | Vertaler Chinees [Kantonees of Mandarijn]
Bellen Offerte aanvragen
Chinees vertaalbureau
Vertaalbureau

Chinees

Nederlands

Doe je zaken in China of met een Chinees bedrijf en zoek je een vertaalbureau om je te ondersteunen? Vertalingen.nl is een b2b-vertaalbureau met meer dan 40 jaar vertaalervaring. Hierdoor beschikken we over expertise in diverse vakgebieden. Teksten worden altijd vertaald door een native speaking vertaler. Interesse? Lees verder of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Binnen 2 uur ontvang je een aantrekkelijk voorstel.

Wij leveren professionele vertalers Chinees

✓ Native speaking vertalers
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte

Chinees vertaalbureau voor de volgende branches

Zoek je een vertaler Chinees Nederlands of vice versa. We zijn actief in onder andere de volgende sectoren.

 • Juridisch vertalen Chinees
 • Technisch vertalen Chinees
 • Medisch vertalen Chinees
 • Financieel vertalen Chinees
 • Commercieel vertalen Chinees

Vertaling Chinees voor de volgende teksten

Wij zijn je graag van dienst voor de vertaling van onder meer de volgende teksten.

 • Contract vertalen Chinees
 • Voorwaarden vertalen Chinees
 • Handleiding vertalen Chinees
 • Folder of brochure vertalen Chinees
 • Jaarverslag vertalen Chinees
 • Website of webshop vertalen Chinees

Beëdigd vertaler Chinees

In ons team beschikken we eveneens over beëdigde vertalers Chinees. Zij zorgen voor officiële vertalingen van of naar het Chinees van diverse soorten documenten.

Native Chinese vertalers

In China worden er verschillende talen en dialecten gesproken, zoals Mandarijn en Kantonees. Onze ervaren en professionele Chinese vertalers hebben de juiste kennis en weten welke taal in welke regio wordt gesproken.

Wanneer je zaken doet met een Chinese zakenpartner is het van belang dat je alle documenten begrijpt. Een gekwalificeerde en native speaking Chinese vertaler kan hierbij uitkomst bieden. Allerhande documenten worden correct van het Chinees naar het Nederlands vertaald en andersom. Alle vertalingen worden na afloop door revisoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Bij Vertalingen.nl ben je aan het juiste adres voor vertalingen Chinees Nederlands, maar ook voor andere taalcombinaties.

Meer informatie over onze branches

Juridisch vertalen

Overeenkomsten en andere juridische teksten moeten met de grootste zorgvuldigheid vertaald worden. We zorgen daarom voor 100% correcte vertalingen die dezelfde juridische dekking bieden als het oorspronkelijke document.

Technisch vertalen

Dankzij onze ervaring zijn we bekend met diverse technische sectoren. Hierdoor hanteren we de correcte terminologie in technische vertalingen.

Financieel vertalen

Voor de vertaling van financiële documenten zetten we alle cijfers, letters en komma’s op de juiste plaats. Uiteraard behandelen we documenten zeer discreet.

Commercieel vertalen

Ook voor het vertalen van commerciële teksten zijn we je graag van dienst. Je tekst wordt altijd vertaald door een moedertaalspreker naar zijn of haar moedertaal. Hierdoor raken we altijd de juiste snaar.

Over de teksten die we vertalen

Contract vertalen

Wil je een overeenkomst van of naar het Chinees laten vertalen? We zorgen voor een nauwkeurige vertaling die de gelijke juridische dekking biedt als het originele contract.

Voorwaarden vertalen

Bij het zakendoen zijn duidelijke voorwaarden in het belang van alle betrokken partijen. We leveren daarom heldere vertalingen van onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, verkoopvoorwaarden en aankoopvoorwaarden.

Handleiding vertalen

Wil je de gebruiksaanwijzing laten vertalen van een product dat je gaat importeren? We schrijven duidelijke handleidingen in iedere taal.

Folder en brochure vertalen

Heb je een overtuigende folder die ook in een andere taal impact moet maken? Onze native speaking vertalers geven ook jouw vertaalde folder de gewenste emotie mee.

Jaarverslag vertalen

Vertalingen.nl beschikt over gediplomeerde, financiële vertalers voor vakkundige vertalingen van jaarverslagen en andere financiële documenten. Bij de vertaling houden we rekening met de doelstellingen van het document.

Website vertalen

Wil je een website laten vertalen naar het Chinees? We verzorgen professionele en converterende webteksten. We zijn in staat om rechtstreeks in verschillende contentmanagementsystemen, zoals WordPress en Magento, te vertalen. Op die manier kunnen we het vertaalproces voor een groot gedeelte uit handen nemen.

Over het Chinees

Het Chinees is een verzamelnaam voor een grote groep talen. Wanneer men over Chinees spreekt, wordt vaak het Mandarijn bedoeld. In China, Taiwan en Singapore is deze taal de officiële taal. Een op de vijf mensen wereldwijd is Chinees en daarmee is de Chinese taal de meest gesproken taal ter wereld. China heeft een sterk groeiende economie en is daardoor interessant voor het bedrijfsleven. De taalbarrière kan opgelost worden door gebruik te maken van een Chinees vertaalbureau.

Een goed Chinees vertaalbureau herkennen

Zakendoen met China is zeer interessant. Wel is het van belang dat je goed voorbereid bent. Schakel voor belangrijke vertalingen een goed Chinees vertaalbureau in.

De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Chinese vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Chinese vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren, gespecialiseerde Chinese vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

 

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding. Deze zorgen ervoor dat onze Chinese vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?

  Terugbelverzoek

  Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.