Bellen Offerte aanvragen
Vertaalbureau Duits
Gecertificeerd

Vertaalbureau Duits

Nederlands

Ben je op zoek naar een native-speaking vertaler die kennis heeft van jouw vakgebied? Bij Vertalingen.nl kun je terecht voor topkwaliteit vertalingen: gespecialiseerde vertalers Duits, snel, betrouwbaar, ISO-gecertificeerd (1e in NL!) en een standaard correctieronde door een vakspecialist.

Duitsland is ons grootste buurland én onze belangrijkste handelspartner. 20% van onze export gaat naar Duitsland, en Nederland is de derde grootste afnemer van Duitse producten. Ook is Nederland de grootste investeerder in Duitsland. De Duitse taal is dan ook belangrijk voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Native Duitse vertalers

Wij maken gebruik van een vast team van Duitse vertalers. Alle Duitse vertalingen worden door deze ervaren en kundige vertalers uitgevoerd. Het zijn native speakers (moedertaalsprekers) met jarenlange ervaring in het vertalen van Duitse teksten. We hebben specialisten in het vertalen van onder meer teksten voor marketing en communicatie, internationaal ondernemen, technische documenten, overheidsdocumenten, juridische documenten en financiële documenten.

Alle Duitse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke vaktechnische terminologie wordt altijd rekening gehouden.

Een goed Duits vertaalbureau herkennen

Nederlands en Duits lijkt veel op elkaar, maar dat is ook direct het gevaar. Voorkom dat je een blunder maakt door een woord letterlijk in het Duits te vertalen dat niet bestaat. Ook naamvallen kunnen voor verwarring zorgen. Vertrouw daarom voor belangrijke vertalingen op een goed Duits vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Duitse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Duitse vertalingen worden vertaald door native-speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Duitse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Duitse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen
Wij werken uitsluitend voor bedrijven!
Binnen 2 uur een offerte!
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Neem contact op

  Heb je een vraag?