Bellen Offerte aanvragen
Engels vertaalbureau
Gecertificeerd

Vertaalbureau Engels

Nederlands

Als Engels vertaalbureau hebben we meer dan 40 jaar ervaring. Wist je dat het Engels samen met het Chinees en het Spaans in de top vijf van meest gesproken talen ter wereld staat? 380 miljoen mensen hebben Engels als moedertaal en daarnaast is Engels een wereldtaal die veel wordt gebruikt in het zakelijke en politieke verkeer.

Wij leveren professionele vertalers Engels

✓ Native speaking vertalers
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte

Vertaalbureau Engels voor de volgende branches

We zijn een vertaalbureau Nederlands Engels en vice versa voor onder andere de volgende sectoren.
• Juridisch vertalen Engels
• Technisch vertalen Engels
• Medisch vertalen Engels
• Financieel vertalen Engels
• Commercieel vertalen Engels

Vertaling Engels voor de volgende teksten

Bij vertalingen.nl kun je onder meer de volgende teksten laten vertalen.
• Algemene voorwaarden
• Contracten en overeenkomsten
• Handleidingen en gebruiksaanwijzingen
• Folders en brochures
• Jaarverslagen
• Brexit documenten
• Websites en webshops

Beëdigd vertaler Engels

In ons team beschikken we eveneens over beëdigde vertalers Engels voor een officiële vertaling van of naar het Engels van diverse soorten documenten.

Native Engelse vertalers

De vertaalwerkzaamheden worden door ervaren en kundige Engelse vertalers uitgevoerd, native speakers (moedertaalsprekers) met jarenlange ervaring in het vertalen van Engelse teksten.

Alle Engelse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke vaktechnische terminologie zal altijd rekening gehouden worden.

Bij Vertalingen.nl kun je teksten laten vertalen van en naar het Engels, maar ook van en naar vele andere talen, waaronder:

Een goed Engels vertaalbureau herkennen

Voorkom Steenkolenengels! Uiteraard snappen wij dat je niet iedere tekst door een vertaalbureau van Nederlands naar Engels laat vertalen. Maar houd er rekening mee dat het gebruik van Dunglish klanten kan kosten. 

Dit zijn drie belangrijke eisen die onze klanten stellen aan onze Engelse vertalingen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Engelse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Engelse vertalingen worden vertaald door native-speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Engelse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

We werken met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding.

Oorsprong van het Engels

Het Engels is een Germaanse taal met veel Romaanse invloeden en is ontstaan in de Middeleeuwen in Engeland. Door de jaren heen is de invloed op de Engelse taal blijven toenemen en vanaf de 20e eeuw wordt het Engels als meest invloedrijke taal ter wereld genoemd.

Dit is gedeeltelijk het gevolg van het stichten van Britse koloniën overal ter wereld in 19e eeuw. In deze voormalige koloniën wordt het Engels nog steeds als voornaamste taal gebruikt. Daarnaast domineert de Engelse taal ook in de Verenigde Staten. Tegenwoordig is er bijna geen land meer te vinden waar de Engelse taal geen rol speelt.

Wat men de norm voor het Standaard-Engels noemt, is het Britse Engels. Een zeer beschaafde taal dat ook wel The Queen’s English of BBC English wordt genoemd. De Engelsman noemt zijn eigen taal: The English language.

Engels en grammatica

Voor een Nederlander is het Engels vrij eenvoudig te leren aangezien deze taal geen zeer moeilijke grammatica heeft. In het Nederlands hebben we verschillende lidwoorden, de, het en een, in het Engels gebruiken ze alleen maar the. Bij onbepaalde lidwoorden is er een verschil tussen bijvoorbeeld a tree en an apple, hoewel dit meer een uitspraakregel is dan een grammaticale regel. Begint het woord met een klinker dan zet je er an voor, zo niet, dan gebruik je a. 

Offerte aanvragen
Wij werken uitsluitend voor bedrijven!
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?