Bellen Offerte aanvragen
Grieks vertaalbureau
Vertaalbureau

Grieks

Nederlands

Het Grieks is de officiële taal in Griekenland, Cyprus en de Europese Unie. Ook in Italië, Turkije en Albanië woont een grote groep Griekssprekende mensen. In totaal zijn er dat ongeveer 12,3 miljoen. Er bestaan meerdere verschillen tussen het Modern Grieks en het Grieks uit de klassieke oudheid.

Native Griekse vertalers

Ga je zakendoen in Griekenland en word je uitgenodigd door je Griekse zakenrelatie? Neem dan een geschenk mee. Holllandse kaas, tulpen en andere typisch Hollandse geschenken doen het zeer goed. Wil je een goede indruk maken wanneer je bij een Griek thuis wordt uitgenodigd dan is een doosje chocola of een grote bos bloemen aan te raden. 

Griekenland kan een interessante afzetmartk zijn, maar het is geen makkelijk land om zaken mee te doen. Om alle kansen op de Griekse afzetmarkt te benutten dienen je teksten vertaald te worden in het Grieks. Native speaking Griekse vertalers zetten teksten om in perfect Grieks waarbij rekening wordt gehouden met de Griekse cultuur.

Alle Griekse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Grieks vertaalbureau herkennen

Veel Grieken hebben de relatie met hun zakenpartner hoog in het vaandel staan. De begroeting is daarbij van groot belang. Grieken zijn gewend om bij iedere ontmoeting elkaar de hand te schudden. Ook als je elkaar meerdere malen per dag tegenkomt.

Belangrijke vertalingen kun je het beste laten vertalen door een goed Grieks vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Griekse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Griekse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Griekse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Griekse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?