Bellen Offerte aanvragen
Grieks vertaalbureau
Vertaalbureau

Grieks

Nederlands

Zoek je een professionele vertaler voor een vertaling Nederlands Grieks of andersom? Vertaalbureau Vertalingen.nl is een gecertificeerd en ervaren vertaalbureau met een uitgebreid netwerk van vertalers Grieks. Hierdoor hebben we voor iedere branche en voor iedere tekst de juiste vertaler in huis. Lees op deze pagina meer over onze vertaaldiensten of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Binnen 2 uur ontvang je een aantrekkelijk voorstel.

Wij leveren professionele vertalers Grieks

✓ Native speaking vertalers Grieks
✓ ISO 17100-gecertificeerd (als 1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte

 

Grieks vertaalbureau voor deze vakgebieden

We beschikken over expertise voor vertalingen in de volgende disciplines.

 • Juridisch vertalen Grieks
 • Technisch vertalen Grieks
 • Medisch vertalen Grieks
 • Financieel vertalen Grieks
 • Commercieel vertalen Grieks

Vertaling Grieks voor de volgende teksten

 • Contracten
 • Voorwaarden
 • Handleidingen
 • Folders
 • Jaarverslagen
 • Websites
Staat de tekst die je wilt laten vertalen niet genoemd op deze pagina? Neem dan toch gerust contact met ons op! De kans is groot dat we je toch van dienst kunnen zijn.

Beëdigde vertaling Grieks

Ook voor een officiële vertaling van bijvoorbeeld juridische stukken staan we voor je klaar. Onze beëdigde vertalers Grieks zijn opgenomen in het kwaliteitsregister Tolken en Vertalers, en staan ingeschreven bij de rechtbanken in Nederland.

Native Griekse vertalers

Ga je zakendoen in Griekenland en word je uitgenodigd door je Griekse zakenrelatie? Neem dan een geschenk mee. Hollandse kaas, tulpen en andere typisch Nederlandse geschenken doen het zeer goed. Wil je een goede indruk maken wanneer je bij een Griek thuis wordt uitgenodigd dan is een doosje chocola of een grote bos bloemen aan te raden.

Griekenland kan een interessante afzetmarkt zijn, maar het is geen makkelijk land om zaken mee te doen. Om alle kansen op de Griekse markt te benutten dienen je teksten vertaald te worden in het Grieks. Native speaking Griekse vertalers zetten teksten om in perfect Grieks waarbij rekening wordt gehouden met de Griekse cultuur.

Alle Griekse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Wij vertalen Grieks Nederlands, Nederlands Grieks, en van en naar veel andere talen.

Meer over onze vakgebieden

Juridische vertaling Grieks

Een juridische vertaling moet voor 100% kloppen. Daarom wordt een juridische vertaling altijd door een juridisch gediplomeerd vertaler verzorgd. Je vertaalde document biedt de gelijke juridische dekking als de oorspronkelijke tekst.

Technische vertaling Grieks

Wist je dat Vertalingen.nl dankzij onze wortels in Rotterdam van oudsher veel vertalingen voor de technische industrie uitvoert? We kennen daardoor de juiste terminologie en passen die toe in jouw technische vertaling.

Financiële vertaling Grieks

In ons uitgebreide team beschikken we eveneens over de expertise voor financiële vertalingen. We vertalen diverse soorten financiële documenten die uiteraard vertrouwelijk worden behandeld.

Commerciële vertaling Grieks

Je wilt met je commerciële vertaling de plank niet misslaan. Je wilt natuurlijk dat je vertaling taalkundig 100% klopt. Je wilt ook dat je vertaalde tekst het gewenste gevoel overbrengt. Laat je tekst daarom vertalen door een native vertaler Grieks. Zij kennen de gevoelswaarde van woorden en houden rekening met mogelijk culturele gevoeligheden. Zo wordt ook jouw vertaling een succes!

Meer over de teksten die we vertalen

Contract vertalen

Een contract volgt de letter van de wet en ieder woord moet daarom kloppen. We zorgen daarom voor uiterst nauwkeurige vertalingen. Je vertaalde contract biedt de gelijke juridische dekking als de oorspronkelijke overeenkomst.

Voorwaarden vertalen

We vertalen onder meer algemene voorwaarden, aankoopvoorwaarden, verkoopvoorwaarden en leveringsvoorwaarden voor een succesvolle samenwerking tussen jouw bedrijf en je zakenpartners.

Handleiding vertalen

Een handleiding moet duidelijk zijn voor de lezer en natuurlijk kloppen. Onze technische vertalers snappen jouw doelgroep en schrijven daarom in iedere taal een heldere gebruiksaanwijzing.

Folder vertalen

Ben jij trots op je folder en wil je net zo trots worden op je vertaalde folder? Laat hem dan vertalen door onze native speaking vertalers Grieks! Ze beschikken over een haarfijn taalgevoel en leggen het juiste gevoel in jouw vertaling.

Jaarverslag vertalen

Wil je een jaarverslag laten vertalen van of naar het Grieks? Onze financiële vertalers zetten alle letters, cijfers en komma’s ook in je vertaling op de juiste plek. We houden rekening met de doelstellingen van het jaarverslag en behandelen je document uiterst discreet.

Website of webshop vertalen

Om de Grieken online te bereiken kan een website in het Grieks niet ontbreken. Onze websitevertalers schrijven wervende teksten. Weet jij waar je potentiële klanten in Google op zoeken? Wij kunnen dat voor jou onderzoeken en zo rekening houden met SEO. Ook zijn we in staat om rechtstreeks in populaire contentmanagementsystemen zoals WordPress en Magento te vertalen. Jouw vertaling wordt daardoor onze zorg.

Een goed Grieks vertaalbureau herkennen

Veel Grieken hebben de relatie met hun zakenpartner hoog in het vaandel staan. De begroeting is daarbij van groot belang. Grieken zijn gewend om bij iedere ontmoeting elkaar de hand te schudden. Ook als je elkaar meerdere malen per dag tegenkomt.

Belangrijke vertalingen kun je het beste laten vertalen door een goed Grieks vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Griekse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren.
 2. Kwaliteit: al onze Griekse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren.
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Griekse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding. Deze zorgen ervoor dat onze Griekse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?