Bel me terug Offerte aanvragen
Hebreeuws vertaalbureau
Vertaalbureau

Hebreeuws

Nederlands

Het Hebreeuws is de algemeen de taal van het jodendom en wordt door meer dan 8,5 miljoen mensen gesproken. Er bestaan verschillende varianten van het Hebreeuws. Ook is er een verschil tussen modern Hebreeuws en klassiek Hebreeuws.

Native Hebreeuwse vertalers

Israëliërs hebben een directe en open stijl van communiceren. Met een flinke dosis lef kun je makkelijk zakendoen in dit land. Er is ook vrijwel geen sprake van hiërarchie wat betekent dat het je vrij staat om over elk onderwerp te spreken. Zakenmensen uit Israël zijn gewend om groots en innovatief te denken. Zakendoen met buurlanden is niet toegestaan dus creativiteit is van groot belang. 

Om alle kansen op de Hebreeuwse afzetmarkt te benutten dienen je teksten vertaald te worden in het Hebreeuws. Native sprekende Hebreeuwse vertalers zetten teksten om in perfect Hebreeuws waarbij rekening wordt gehouden met de Hebreeuwse cultuur.

Alle Hebreeuwse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Hebreeuws vertaalbureau herkennen

Werk en privé gaan heel makkelijk samen in Israël. Heb je een zakelijke vraag, dan kun je deze gerust ook ’s avonds stellen. Ook zijn er volop feesten waar je zakelijke contacten kunt opdoen.

Belangrijke vertalingen kun je het beste laten vertalen door een goed Hebreeuws vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Hebreeuwse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Hebreeuwse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Hebreeuwse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Hebreeuwse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.