Vertaalbureau Hebreeuws | Hebreeuws vertalen naar alle talen
Bellen Offerte aanvragen
Hebreeuws vertaalbureau
Vertaalbureau

Hebreeuws

Nederlands

Het Hebreeuws is de algemeen de taal van het jodendom en wordt door meer dan 8,5 miljoen mensen gesproken. Doe je zaken in Israël of met een Israëlisch bedrijf? Vertaalbureau Vertalingen.nl ondersteunt bedrijven en andere organisaties met professionele vertalingen van het Hebreeuws naar het Nederlands en andersom.

Waarom Hebreeuws vertaalbureau Vertalingen.nl

✓ Native speaking vertalers
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte

Vertalers Hebreeuws voor de volgende vakgebieden

Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers beschikken we over expertise voor vertalingen van de volgende disciplines.

 • Juridische vertaling Hebreeuws
 • Technische vertaling Hebreeuws
 • Medische vertaling Hebreeuws
 • Financiële vertaling Hebreeuws
 • Commerciële vertaling Hebreeuws

Vertaling Hebreeuws voor de volgende teksten

We verzorgen professionele vertalingen van de volgende documenten en teksten. Staat de tekst die je wilt laten vertalen niet genoemd? Neem toch gerust contact met ons op. De kans is groot dat we je toch van dienst kunnen zijn.

 • Contracten en overeenkomsten
 • Algemene voorwaarden
 • Handleidingen en gebruiksaanwijzingen
 • Folders en brochures
 • Jaarverslagen
 • Websites en webshops

We zijn een bureau voor vertalingen Nederlands Hebreeuws, andersom en vele andere taalcombinaties.

 • Nederlands Hebreeuws
 • Hebreeuws Engels
 • Duits Hebreeuws

Beëdigde vertaling Hebreeuws

Zoek je een beëdigd vertaler Hebreeuws voor een beëdigde vertaling Hebreeuws Nederlands of vice versa? We verzorgen beëdigde vertalingen voor onder meer juridische stukken, overheidsdocumenten en statuten.

Over de branches waarin we actief zijn

Juridische vertaling

Een juridische tekst moet 100% kloppen, want ieder foutje kan grote gevolgen hebben. Juridische teksten worden daarom uiterst precies vertaald. We zorgen ervoor dat de vertaalde tekst dezelfde juridische dekking biedt als het originele document.

Technische vertaling

We zijn een vertaalbureau uit Rotterdam met ruim 40 jaar vertaalervaring. We hebben daardoor van oudsher veel klanten uit de technische industrie. We kennen het jargon en hanteren de correcte terminologie.

Financiële vertaling

Ook financiële vertalingen zijn een eigen discipline die expertise van de vertaler vraagt. We zetten daarom gediplomeerde en ervaren vertalers in voor de vertaling van financiële documenten zoals jaarrekeningen, financiële prognoses en auditverslagen.

Commerciële vertaling

Met je commerciële uitingen wil je je potentiële klanten overtuigen. Dit wil je doen met je Nederlandse teksten, maar natuurlijk ook met je vertaalde teksten. Bij Vertalingen.nl wordt je tekst daarom altijd vertaald door een moedertaalspreker naar zijn of haar moedertaal. Een moedertaalspreker kent zijn moedertaal grammaticaal door en door, en heeft ook een uitmuntend taalgevoel. Zo maak je ook indruk met je vertaalde teksten en sla je de plank nooit mis.

Over de soorten teksten die we vertalen

Contracten en overeenkomsten

Wil je een contract laten vertalen van of naar het Hebreeuws? Onze juridische vertalers zorgen voor uiterst nauwkeurige vertalingen van diverse soorten overeenkomsten. We zorgen er altijd voor dat de vertaalde tekst de gelijke juridische dekking biedt als de oorspronkelijke overeenkomst.

Algemene voorwaarden

Bij een zakelijke samenwerking zijn goede, schriftelijke afspraken essentieel. We verzorgen daarom correcte en heldere vertalingen van algemene voorwaarden, evenals leveringsvoorwaarden, verkoopvoorwaarden en aankoopvoorwaarden.

Handleidingen en gebruiksaanwijzingen

Een handleiding moet kloppen en duidelijk zijn voor de lezer. We schrijven daarom foutloze en begrijpelijke handleidingen in iedere taal.

Folders en brochures

Wil jij ook in het Hebreeuws indruk maken met je folder? Laat hem dan vertalen door een native speaking vertaler van Vertalingen.nl. Deze houdt rekening met culturele gevoeligheden en legt de gewenste emotie in je vertaling. Zo komt de boodschap ook in het buitenland goed over.

Jaarverslagen

Ons team van financiële vertalers heeft ruime ervaring met het vertalen van jaarverslagen en jaarrekeningen. We houden rekeningen met de doelstellingen van je bedrijf en uiteraard worden documenten vertrouwelijk behandeld.

Websites en webshops

Als je de Hebreeuwse online markt wilt bereiken, dan kan een website in het Hebreeuws niet ontbreken. Onze websitevertalers schrijven converterende teksten. Ook houden we, indien gewenst, rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Daarnaast zijn we in staat om direct in populaire contentmanagementsystemen zoals WordPress en Magento te vertalen. Hierdoor kunnen we het complete vertaalproces uit handen nemen.

Zakendoen in het Hebreeuws

Israëliërs hebben een directe en open stijl van communiceren. Met een flinke dosis lef kun je makkelijk zakendoen in dit land. Er is ook vrijwel geen sprake van hiërarchie wat betekent dat het je vrij staat om over elk onderwerp te spreken. Zakenmensen uit Israël zijn gewend om groots en innovatief te denken. Zakendoen met buurlanden is niet toegestaan dus creativiteit is van groot belang.

Om alle kansen op de Hebreeuwse afzetmarkt te benutten dienen je teksten vertaald te worden in het Hebreeuws. Native sprekende Hebreeuwse vertalers zetten teksten om in perfect Hebreeuws waarbij rekening wordt gehouden met de Hebreeuwse cultuur.

Alle Hebreeuwse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Hebreeuws vertaalbureau herkennen

Werk en privé gaan heel makkelijk samen in Israël. Heb je een zakelijke vraag, dan kun je deze gerust ook ’s avonds stellen. Ook zijn er volop feesten waar je zakelijke contacten kunt opdoen.

Belangrijke vertalingen kun je het beste laten vertalen door een goed Hebreeuws vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Hebreeuwse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren.
 2. Kwaliteit: al onze Hebreeuwse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren.
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Hebreeuwse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren.

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding. Die zorgen ervoor dat onze Hebreeuwse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?