Bellen Offerte aanvragen
Vertaalbureau Hongaars
Vertaalbureau

Hongaars

Nederlands

Meer dan 13 miljoen mensen spreken Hongaars in zowel Hongarije zelf als in andere regio’s in de Alpen. In 1989 kwam er een einde aan het communistische Hongarije na het vallen van het IJzeren Gordijn. De vrije markt kreeg hierdoor steeds meer ruimte en er werden kansen gecreëerd voor zakenmensen uit West-Europa.

Native Hongaarse vertalers

Samenwerkingen aangaan met Hongarije kan zeer lonend zijn. Vooral als je daarbij gebruik maakt van ervaren Hongaarse vertalers. De vertalers bij Vertalingen.nl zijn moedertaalvertalers. Dit betekent dat ze perfecte kennis hebben van hun eigen taal en de gewoonten en gebruiken in Hongarije.

Alle Hongaarse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Hongaars vertaalbureau herkennen

Het ondernemersklimaat is na de jaren ’90 steeds aantrekkelijker geworden. Veel buitenlandse organisaties doen zaken met Hongarije. Doe je zaken in dit land dan is het lonend om je teksten in perfect Hongaars te laten vertalen. Kies hierbij een goed Hongaars vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Hongaarse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Hongaarse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Hongaarse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Hongaarse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?