Vertaalbureau Hongaars | Vertalers Hongaars | Vertalingen.nl
Bellen Offerte aanvragen
Vertaalbureau Hongaars
Vertaalbureau

Hongaars

Nederlands

Zoek je een professionele vertaler Hongaars? Vertalingen.nl is een gecertificeerd vertaalbureau met native speaking vertalers voor vertalingen van en naar het Hongaars. We hebben ervaring in diverse branches en spreken daardoor de taal van jouw markt. Heb je interesse in onze vertaaldiensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 2 uur een prijsopgave.

Hongaars vertaalbureau met deze voordelen

✓ Native speaking vertalers
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte
✓ Vertalers Nederlands Hongaars én voor andere taalcombinaties

Vertaalbureau met ervaring in deze branches

Met ruim 40 jaar ervaring beschikken we over kennis in vele sectoren. Je kunt bij ons terecht voor onder meer de volgende vertalingen.

 • Juridische vertaling
 • Technische vertaling
 • Medische vertaling
 • Financiële vertaling
 • Commerciële vertaling

We vertalen de volgende teksten

We staan je graag bij voor de vertaling van onder meer de volgende teksten. Staat de tekst die je voor je bedrijf wilt laten vertalen niet genoemd? Neem dan toch gerust contact met ons op.

 • Contracten en overeenkomsten
 • Handleidingen en gebruiksaanwijzingen
 • Algemene voorwaarden
 • Folders en brochures
 • Jaarverslagen
 • Websites en webshops

Native Hongaarse vertalers

Samenwerkingen aangaan met Hongarije kan zeer lonend zijn. Vooral als je daarbij gebruik maakt van ervaren Hongaarse vertalers. De vertalers bij Vertalingen.nl zijn moedertaalvertalers. Dit betekent dat ze perfecte kennis hebben van hun eigen taal en de gewoonten en gebruiken in Hongarije.

Alle Hongaarse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Meer over onze ervaring in branches

Juridische vertaling Hongaars

Vertalingen.nl beschikt over gediplomeerde juridische vertalers voor het vertalen van bijvoorbeeld contracten en jaarverslagen. Het vertaalde document biedt de gelijke juridische dekking als het origineel.

Technische vertaling Hongaars

Onze technische vertalers hanteren de correcte terminologie voor jouw industrie. We verzorgen correcte en heldere vertalingen.

Financiële vertaling Hongaars

Vertalingen.nl zorgt voor een secure vertaling van diverse soorten financiële documenten zoals jaarverslagen en prospectussen.

Commerciële vertaling Hongaars

Native speaking vertalers beschikken over een voortreffelijk taalgevoel. Hierdoor leveren we perfecte vertalingen die het gewenste gevoel overbrengen.

Meer over de teksten die we vertalen

Contract vertalen Hongaars

Wil je een contract van of naar het Hongaars laten vertalen? We verzorgen correcte en professionele vertalingen van verschillende soorten overeenkomsten.

Handleiding vertalen Hongaars

Een goede handleiding is taalkundig in orde en duidelijk voor de lezer. Vertalingen.nl zorgt voor heldere handleidingen in iedere taal.

Voorwaarden vertalen Hongaars

Duidelijke, schriftelijke afspraken zijn essentieel voor een succesvolle samenwerking. We vertalen onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, verkoopvoorwaarden en aankoopvoorwaarden.

Folder vertalen Hongaars

Onze native speaking vertalers laten jouw vertaalde folder net zo goed uit de verf komen als het oorspronkelijke exemplaar. We leggen het gewenste gevoel in je tekst zodat de juiste snaar geraakt wordt.

Jaarverslag vertalen Hongaars

We beschikken over ervaren financiële vertalers met ervaring in jouw markt. Bij de vertaling houden we rekening met de doelstellingen van het document.

Website vertalen Hongaars

Om de Hongaars online markt te bereiken, is een website in het Hongaars essentieel. We schrijven wervende webteksten en houden indien gewenst rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). We hebben ervaring met verschillende contentmanagementsystemen en kunnen daardoor rechtstreeks in je cms vertalen.

Beëdigde vertaling Hongaars

Heb je een beëdigd vertalers Hongaars Nederlands of andersom nodig? Vertalingen.nl beschikt over ervaren vertalers voor een beëdigde vertaling Hongaars. Onze beëdigde vertalers zijn opgenomen in het kwaliteitsregister Tolken en Vertalers, Bureau beëdigde Tolken en Vertalers (Bureau BTV), en staan ingeschreven bij de rechtbanken in Nederland.

Over het Hongaars

Meer dan 13 miljoen mensen spreken Hongaars in zowel Hongarije zelf als in andere regio’s in de Alpen. In 1989 kwam er een einde aan het communistische Hongarije na het vallen van het IJzeren Gordijn. De vrije markt kreeg hierdoor steeds meer ruimte en er werden kansen gecreëerd voor zakenmensen uit West-Europa.

Een goed Hongaars vertaalbureau herkennen

Het ondernemersklimaat is na de jaren 90 steeds aantrekkelijker geworden. Veel buitenlandse organisaties doen zaken met Hongarije. Doe je zaken in dit land dan is het lonend om je teksten in perfect Hongaars te laten vertalen. Kies hierbij een goed Hongaars vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Hongaarse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Hongaarse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Hongaarse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Hongaarse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?

  Terugbelverzoek

  Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.