Bel me terug Offerte aanvragen
Italiaans vertaalbureau
Vertaalbureau

Italiaans

Nederlands

Italië is het land van de wijn, de mooie stranden, pizza en natuurlijk Rome. Italië is ook een belangrijke handelspartner. Nederland exporteert voor zo’n 16 miljard naar Italië; niet zoveel als naar Frankrijk en Duitsland maar toch goed voor een zesde plaats. 

Italiaans wordt door ongeveer 57 miljoen mensen in Italië gesproken maar ook in delen van Zwitserland, San Marino en Vaticaanstad wordt Italiaans gesproken. Italiaans is een taal die veel weg heeft van het Spaans.

Native Italiaanse vertalers

We maken gebruik van een vast team van Italiaanse vertalers. Alle Italiaanse vertalingen worden door ervaren en kundige vertalers uitgevoerd, native speakers (moedertaalsprekers) met jarenlange vertaalervaring en taalkennis op uiteenlopende vakgebieden en specialismen.

Alle Italiaanse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke vaktechnische terminologie zal altijd rekening gehouden worden.

Een goed Italiaans vertaalbureau herkennen

Bij zakendoen met Italië kan een goede vertaling het verschil maken. Dit zijn drie belangrijke eisen die onze klanten stellen aan een Italiaanse vertaling:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Italiaanse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Italiaanse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Italiaanse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

We werken met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding om te voldoen aan deze drie eisen.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.