Bellen Offerte aanvragen
Italiaans vertaalbureau
Vertaalbureau

Italiaans

Nederlands

Ben je op zoek naar een ervaren vertaalbureau voor een professionele vertaling? Vertalingen.nl vertaalt al meer dan 40 jaar teksten voor bedrijven van en naar het Italiaans. We zijn een gecertificeerd vertaalbureau met een bewezen methode voor een hoogkwalitatieve vertaling. Je tekst wordt altijd vertaald door een native speaking vertaler. Heb je interesse in onze vertaaldiensten? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang binnen 2 uur een vrijblijvende prijsopgave.

Wij leveren professionele vertalers Italiaans

✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Native speaking vertalers
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte

Native Italiaanse vertalers

We maken gebruik van een vast team van Italiaanse vertalers. Alle Italiaanse vertalingen worden door ervaren en kundige vertalers uitgevoerd, native speakers (moedertaalsprekers) met jarenlange vertaalervaring en taalkennis op uiteenlopende vakgebieden en specialismen.

Alle Italiaanse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke, vaktechnische terminologie wordt altijd rekening gehouden.

Vertaalbureau Italiaans voor de volgende vakgebieden

Vertalingen.nl beschikt over expertise om de volgende teksten van het Nederlands naar het Italiaans te vertalen en vice versa.

 • Juridische vertaling Italiaans
 • Technische vertaling Italiaans
 • Medische vertaling Italiaans
 • Financiële vertaling Italiaans
 • Commerciële vertaling Italiaans
 • Beëdigde vertaling Italiaans

Vertaler Italiaans voor diverse documenten

Je kunt bij ons terecht voor de vertaling van een grote verscheidenheid van documenten. We vertalen onder meer de volgende teksten.

 • Contracten en overeenkomsten
 • Algemene voorwaarden
 • Handleidingen en andere instructies
 • Folders en brochures
 • Jaarverslagen
 • Websites en webshops

Meer over onze specialismes

Juridische vertaling Italiaans

We beschikken over vertalers Italiaans die zowel taalkundig als juridisch geschoold zijn. Ze zorgen voor een vlekkeloze vertaling van je document. We zorgen dat de vertaalde tekst de gelijke juridische dekking biedt als de originele tekst.

Technische vertaling Italiaans

Vertalingen.nl spreekt de taal van jouw industrie. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over expertise in veel technische sectoren. Hierdoor passen we altijd de correcte terminologie toe in jouw vertaalde documenten.

Financiële vertaling Italiaans

Onze financiële vertalers Italiaans zorgen dat zowel ieder woord als cijfer correct vertaald wordt. Uiteraard worden je documenten uiterst discreet behandeld.

Commerciële vertaling Italiaans

Een goede commerciële tekst is taalkundig correct én brengt het juiste gevoel over. Onze native speaking vertalers Italiaans beschikken over een uitmuntend taalgevoel waardoor de gewenste emotie in je tekst wordt gelegd.

Beëdigde vertaling Italiaans

In ons team beschikken we over beëdigde vertalers Italiaans voor een officiële vertaling van diverse soorten documenten.

 • Nederlands Italiaans
 • Italiaans Duits
 • Engels Italiaans

Meer over de teksten die we vertalen

Vertaling contract Italiaans

In een contract telt ieder woord. Onze juridische vertalers Italiaans zorgen daarom voor uiterst consciëntieuze vertalingen van contracten en overeenkomsten.

Vertaling algemene voorwaarden Italiaans

Voor een goede samenwerking zijn duidelijke afspraken essentieel. We zorgen daarom voor heldere vertalingen van diverse soorten voorwaarden.

Vertaling handleiding Italiaans

Een instructie moet correct en goed te begrijpen zijn voor de lezer. We schrijven daarom heldere handleidingen in iedere taal.

Vertaling folder Italiaans

Je wilt natuurlijk dat je folder ook in een vreemde taal het gewenste gevoel overbrengt. Je folder wordt bij Vertalingen.nl altijd vertaald door een native speaking vertaler naar zijn of haar moedertaal. Hierdoor raakt eveneens je vertaalde folder de juiste snaar.

Vertaling jaarverslag Italiaans

Onze financiële vertalers zorgen voor een professionele vertaling van je jaarverslag. Bij de vertaling houden we rekening met de doelstellingen van het document.

Vertaling website Italiaans

Laat je website naar het Italiaans vertalen om de Italiaanse markt te bereiken. We schrijven converterende webteksten en houden desgewenst rekening met SEO (zoekmachineoptimalisatie). We hebben ervaring met diverse contentmanagementsystemen en kunnen daardoor rechtstreeks in je cms vertalen.

Over Italië

Italië is het land van de wijn, de mooie stranden, pizza en natuurlijk Rome. Italië is ook een belangrijke handelspartner. Nederland exporteert voor zo’n 16 miljard euro naar Italië; niet zoveel als naar Frankrijk en Duitsland maar toch goed voor een zesde plaats.

Italiaans wordt door ongeveer 57 miljoen mensen in Italië gesproken. Ook in delen van Zwitserland, San Marino en Vaticaanstad wordt Italiaans gesproken. Italiaans is een taal die verwant is aan het Spaans.

Een goed Italiaans vertaalbureau herkennen

Bij zakendoen met Italië kan een goede vertaling het verschil maken. Dit zijn drie belangrijke eisen die onze klanten stellen aan een vertaling:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Italiaanse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Italiaanse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Italiaanse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

We werken met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding om te voldoen aan deze drie eisen.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?