Vertaalbureau Japans | Japans vertalen naar alle talen
Bel me terug Offerte aanvragen
Vertaalbureau Japans
Vertaalbureau

Japans

Nederlands

Japans is een wereldtaal; het wordt door ruim 130 miljoen mensen wereldwijd gesproken. Van deze mensen surfen 90 miljoen regelmatig op het internet. Omdat de Japanse (internet)industrie flink groeit, zijn onder andere website-vertalingen naar het Japans steeds meer in trek.

Native Japanse vertalers

Het is belangrijk om vertalingen te laten uitvoeren door native speaking Japanse vertalers. Deze taal is namelijk zeer moeilijk te leren vanwege het feit dat er drie verschillende schriften zijn en vier verschillende aanspreekvormen. Daarnaast zijn er nog tal van Japanse dialecten. Vertalers met kennis van de taal en de Japanse cultuur kunnen jouw teksten op de juiste manier vertalen en in de markt plaatsen.

Alle Japanse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Japans vertaalbureau herkennen

Japan behoort tot de G8 van machtigste industrielanden van de wereld. Om zaken te doen met Japan is het belangrijk om foutloos te kunnen communiceren in het Japans. De inzet van een goed Japans vertaalbureau kan de sleutel tot succes zijn. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Japanse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Japanse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Japanse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Japanse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?

  Terugbelverzoek

  Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.