Bellen Offerte aanvragen
Vertaalbureau Japans
Vertaalbureau

Japans

Nederlands

Japan is de derde economie ter wereld en Japanse bedrijven zijn over de hele wereld actief. Het Japans wordt door ruim 130 miljoen mensen wereldwijd gesproken. Van deze mensen surfen 90 miljoen regelmatig op het internet. Het Japans is daardoor een interessante, doch lastige, taal voor bedrijven. Vertalingen.nl is een gecertificeerd vertaalbureau met meer dan 40 jaar vertaalervaring in diverse branches. Een vertaling naar het Japans wordt altijd door een moedertaalspreker Japans uitgevoerd. Lees hieronder wat Vertalingen.nl voor bedrijven kan doen.

Japans vertaalbureau met de volgende voordelen

✓ Native speaking vertalers Japans
✓ ISO 17100-gecertificeerd (als 1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte
✓ Vertaalbureau Nederlands Japans én voor andere taalcombinaties

Vertaalbureau Japans met ervaring in de volgende branches

 • Juridisch vertalen Japans
 • Technisch vertalen Japans
 • Medisch vertalen Japans
 • Financieel vertalen Japans
 • Commercieel vertalen Japans

Professionele vertaling Japans voor jouw teksten

Hieronder vind je enkele documenten en teksten die we regelmatig vertalen. Staat de tekst die je wilt laten vertalen hieronder genoemd. Dan kun je toch gewoon een vrijblijvende offerte opvragen of contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.

 • Algemene voorwaarden
 • Contracten en overeenkomsten
 • Handleidingen en gebruiksaanwijzingen
 • Folders en brochures
 • Jaarverslagen
 • Websites en webshops

Beëdigde vertaler Japans

Wil je een officiële vertaling laten uitvoeren door een beëdigde vertaler Japans. In ons netwerk beschikken we ook over beëdigde vertalers voor een vertaling Japans Nederlands en vice versa. Je vertaling wordt gewaarmerkt door de vertaler en voorzien van een handtekening en stempel van de vertaler. Onze beëdigde vertalers staan ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers of een equivalent hiervan in het buitenland.

Over de vakgebieden waarin we actief zijn

Juridische vertaling Japans

Een juridische vertaling moet 100% correct zijn, woord voor woord, letter voor letter. Onze gediplomeerde, juridische vertalers zorgen daarom voor een uiterst nauwkeurige vertaling. Ook zorgen we dat de vertaalde tekst de gelijke juridische dekking biedt als het oorspronkelijke document.

Technische vertaling Japans

Als vertaalbureau uit Rotterdam hebben we van oudsher veel klanten uit de technische industrie. We hebben daardoor expertise voor diverse soorten technische vertalingen. Dankzij onze kennis van  markten en terminologie zorgen we voor een succesvolle vertaling.

Financiële vertaling Japans

Financiële vertalingen zijn een expertise op zich. In ons uitgebreide netwerk beschikken we eveneens over financiële vertalers Japans voor een vertaling van jaarrekeningen, offertes, beleggingsprospectussen en andere financiële documenten.

Commerciële vertaling Japans

Japan staat bekend om zijn eigen, voor ons soms vreemde, cultuur en om die goed aan te spreken moet je je tekst laten vertalen door een native speaker. Een native vertaler is taalkundig uitstekend, heeft een uitmuntend taalgevoel en houdt rekening met culturele gevoeligheden. Zo wordt je boodschap ook in het Japans op de juiste manier overgebracht.

Over de teksten die we vertalen

Voorwaarden vertalen Japans

Japan is een gestructureerd land waarin afspraken belangrijk zijn. Voor een succesvolle samenwerking met een Japans bedrijf zijn duidelijke, schriftelijke afspraken daarom essentieel. Vertalingen.nl zorgt daarvoor voor heldere en correcte vertalingen van onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, aankoopvoorwaarden en verkoopvoorwaarden.

Contract vertalen Japans

Onze juridische vertalers zetten contracten en overeenkomsten minutieus om van het Nederlands naar het Japans en andersom. We houden er rekening mee dat je vertaalde document de gelijke juridische dekking biedt als het originele contract.

Handleiding vertalen Japans

Een handleiding moet correct en duidelijk zijn voor de lezer. Een goede gebruiksaanwijzing is eveneens een stukje reclame voor je bedrijf. Wij schrijven daarom succesvolle handleidingen in iedere taal.

Folder vertalen Japans

Heb je een folder waar je trots op bent? Wil jij net zo trots zijn op je vertaalde folder? Laat hem dan vertalen door Vertalingen.nl. Dankzij onze native vertalers wordt de gewenste emotie in je vertaling gelegd en komt je boodschap in iedere taal goed over.

Jaarverslag vertalen Japans

Onze financiële vertalers zetten jaarverslagen, jaarrekeningen en andere financiële documenten nauwkeurig om van en naar meer dan 30 talen. Je document wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Website vertalen Japans

Japan is een rijk en modern land. De Japanse e-commerce markt is een van de grootste ter wereld. Wil je de Japanse online markt betreden? Dan mag een website in het Japans niet ontbreken. Onze websitevertalers schrijven wervende en converterende webteksten. Indien gewenst houden we ook rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). We hebben kennis van verschillende, populaire contentmanagementsystemen zoals WordPress en Magento. Hierdoor zijn we in staat direct in je CMS te vertalen.

Native Japanse vertalers

Het is belangrijk om vertalingen te laten uitvoeren door native speaking Japanse vertalers. Deze taal is namelijk zeer moeilijk te leren vanwege het feit dat er drie verschillende schriften (Kanji, Hiragana en Katakana) zijn en vier verschillende aanspreekvormen. Daarnaast zijn er nog tal van Japanse dialecten. Vertalers met kennis van de taal en de Japanse cultuur kunnen jouw teksten op de juiste manier vertalen en in de markt plaatsen.

Alle Japanse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

We vertalen van en naar 30 verschillende talen, waaronder.

Een goed Japans vertaalbureau herkennen

Japan behoort tot de G8 van machtigste industrielanden van de wereld. Om zaken te doen met Japan is het belangrijk om foutloos te kunnen communiceren in het Japans. De inzet van een goed Japans vertaalbureau kan de sleutel tot succes zijn. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Japanse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Japanse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Japanse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Japanse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?