Bellen Offerte aanvragen
Nederlands vertaalbureau
Gecertificeerd

Vertaalbureau Nederlands

Nederlands

Als West-Germaanse taal wordt het Nederlands gesproken door inwoners van Nederland, België en Suriname. Naast deze drie landen is het Nederlands een officiële taal van de Caraïbische eilanden Aruba, Curaçao en Sint-Maarten. Daarnaast zijn er nog meer dan een half miljoen Nederlandssprekenden te vinden in de Verenigde Staten, Canada en Australië.

Native Nederlandse vertalers

Zakendoen in Nederland is booming business. Het aantal ondernemers blijft groeien en in 2015 had Nederland een recordaantal bereikt van bijna 1,8 miljoen bedrijven. Wie in Nederland zakendoet, moet rekening houden met de directheid van het Nederlandse volk. Men gaat snel tot zaken over en er is een heldere communicatie.

Nederlands spreken

De internationale voertaal in Nederland is vaak Engels. Daarnaast spreken Nederlanders een aardig woordje over de grens en kun je zelfs met Duits en Frans ook vaak goed uit de voeten. Desalniettemin zullen Nederlanders het zeer waarderen wanneer buitenlandse zakenpartners enkele woorden Nederlands kennen.

Professionele Nederlandse vertalers

Onze ervaren en professionale Nederlandse vertalers hebben de juiste kennis en kennen de ins en outs van hun eigen taal en de doeltaal. Bij zakendoen in het buitenland is het van belang dat je alle documenten begrijpt. Een gekwalificeerde en native Nederlandse vertaler die naar de taal van jouw keuze vertaald, kan hierbij uitkomst bieden. 

Alle vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Nederlands vertaalbureau herkennen

Zakendoen als Nederlander in het buitenland is zeer interessant, wel is het van belang dat je goed voorbereid bent. Schakel voor belangrijke vertalingen een goed Nederlands vertaalbureau in. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Nederlandse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Nederlandse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Nederlandse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Nederlandse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?