Bellen Offerte aanvragen
Vertaalbureau Noors
Vertaalbureau

Noors

Nederlands

Er zijn ongeveer 4,5 miljoen mensen die Noors spreken. Het Noors is nauw verwant aan het Deens en het Zweeds en de drie talen zijn onderling redelijk verstaanbaar. Qua handel zijn het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zweden de belangrijkste handelspartners. Maar ook voor Nederland is het goed zaken doen in Noorwegen. Ook de scheepvaart en de productie van aardolie en aardgas zijn zeer belangrijk in dit Scandinavische land.

Native Noorse vertalers

Noren houden van praten over koetjes en kalfjes. Er wordt gesproken over de bezigheden tijdens het weekend en over sport. Voetbal en schaatsen zijn favoriet. Stiptheid is ook van belang als je zaken gaat doen in Noorwegen. Noren zijn steevast te vroeg en verwachten dat ook van hun zakenpartner. Je vindt bij Vertalingen.nl ervaren en professionele Noorse vertalers die goed op de hoogte zijn van de gewoonten en gebruiken in Noorwegen.

Alle Noorse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Native Noorse vertalers

Bij ondernemen in Noorwegen is het slim om te kiezen voor een bekwaam vertaalbureau Noors. Zo weet je zeker dat je beschikt over succesvolle communicatie met dit Scandinavische land. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Noorse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Noorse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Noorse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Noorse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?