Vertaalbureau Pools | Pools vertalen naar alle talen
Bellen Offerte aanvragen
Pools vertaalbureau
Vertaalbureau

Pools

Nederlands

Vertalingen.nl is een gecertificeerd vertaalbureau voor het professioneel vertalen van en naar het Pools. We hebben ruim 40 jaar ervaring met het vertalen van documenten voor bedrijven, overheden en andere organisaties. Teksten worden altijd vertaald door een native speaking vertaler en gereviseerd door een vakspecialist. Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 2 uur een aanbod.

Wij leveren gediplomeerde vertalers Pools

✓ Native speaking vertalers
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte

Pools vertaalbureau voor de volgende vakgebieden

We vertalen teksten van het Pools naar het Nederlands en andersom. Ook vertalen we vanuit andere talen van en naar het Pools. We hebben expertise in de volgende vakgebieden.

 • Juridisch vertalen Pools
 • Technisch vertalen Pools
 • Medisch vertalen Pools
 • Financieel vertalen Pools
 • Commercieel vertalen Pools

Vertaling Pools voor de volgende teksten

Bij Vertalingen.nl kun je terecht voor de vertaling van onder meer de volgende teksten. Wordt de tekst die je wilt laten vertalen hieronder niet genoemd? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Contracten en overeenkomsten
 • Handleidingen en instructies
 • Algemene voorwaarden
 • Brochures en folders
 • Jaarverslagen
 • Websites en webshops

Beëdigd vertaler Pools

Vertalingen.nl beschikt over beëdigd vertalers Pools Nederlands voor een officiële vertaling. Onze vertalers voorzien de vertaling van een verklaring, stempel en handtekening.

Native Poolse vertalers

De snelst groeiende economie van Europa vinden we in Polen. Omdat Polen bekend staan als echte zakenmensen zijn zakelijke vertalingen de sleutel naar succes op de Poolse markt. Je vindt bij Vertalingen.nl ervaren en professionele Poolse vertalers. Onze native vertalers vertalen niet alleen Pools-Nederlands of Nederlands-Pools, ook leveren we vertalingen naar of uit andere talen.

Alle Poolse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Meer over onze vakgebieden

Juridische vertaling Pools

We beschikken over een team van gediplomeerde juridische vertalers Pools. We zorgen voor een 100% correcte vertaling die dezelfde juridische dekking biedt als het oorspronkelijke document.

Technische vertaling Pools

Dankzij meer dan 40 jaar vertaalervaring zijn we bekend met het jargon in veel industrieën. Hierdoor hanteren we de correcte terminologie in de vertaling van technische documenten.

Financiële vertaling Pools

We verzorgen professionele en foutloze vertalingen van diverse soorten financiële documenten. Uiteraard worden teksten uiterst discreet behandeld.

Commerciële vertaling Pools

Natuurlijk moet een commerciële vertaling taalkundig helemaal in orde zijn. Je wilt echter ook een gevoel overbrengen en daarvoor heb je een vertaler nodig met een zeer goed taalgevoel. Bij Vertalingen.nl wordt je tekst altijd vertaald door een native speaking vertaler waardoor ook je vertaling de juiste snaar raakt.

Meer over de teksten die we vertalen

Contract vertalen Pools

In een contract is ieder woord van groot belang. We zorgen daarom voor een uiterst consciëntieuze vertaling. De vertaalde overeenkomst biedt dezelfde juridische dekking als het oorspronkelijke document.

Handleiding vertalen Pools

Wil je een gebruiksaanwijzing laten vertalen? Vertaalbureau Vertalingen.nl garandeert in iedere taal een correcte en heldere handleiding.

Algemene voorwaarden vertalen Pools

Een goede samenwerking berust op duidelijke afspraken. Vertalingen.nl zorgt daarom voor een heldere vertaling van verschillende soorten voorwaarden.

Brochure vertalen Pools

Je folder wordt bij Vertalingen.nl altijd vertaald door een moedertaalspreker naar zijn of haar moedertaal. Hierdoor komt je folder altijd goed uit de verf.

Jaarverslag vertalen Pools

Onze gediplomeerde, financiële vertalers verzorgen nauwkeurige vertalingen van jaarverslagen en andere financiële documenten.

Website vertalen Pools

Als je de Poolse online markt wilt bereiken, dan kan een website in het Pools niet ontbreken. Wij schrijven wervende en converterende webteksten. Desgewenst houden we rekening met SEO (zoekmachineoptimalisatie). Daarnaast hebben we ervaring met veelgebruikte contentmanagementsystemen en zijn daardoor in staat vaak rechtstreeks in je cms te vertalen.

Over het Pools

Circa 40 miljoen mensen wereldwijd zijn de Poolse taal machtig. Naast de inwoners van Polen vinden we ook Poolse sprekers in de Verenigde Staten, Wit-Rusland, Oekraïne en Litouwen. Door de toetreding van Polen tot de EU in 2004 is het Pools een van de werktalen van de Europese Unie geworden. Veel bedrijven doen zaken met Polen en Poolse organisaties. Communiceren in het Pools is hierdoor zeer belangrijk geworden.

Een goed Pools vertaalbureau herkennen

Kies voor een bekwaam Pools vertaalbureau om zeker te zijn van een succesvolle communicatie met Polen. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Poolse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Poolse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Poolse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Poolse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?

  Terugbelverzoek

  Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.