Bellen Offerte aanvragen
Pools vertaalbureau
Vertaalbureau

Pools

Nederlands

Circa 40 miljoen mensen wereldwijd zijn de Poolse taal machtig. Naast de inwoners van Polen vinden we ook Poolse sprekers in de Verenigde Staten, Wit-Rusland, Oekraïne en Litouwen. Door de toetreding van Polen tot de EU in 2004 is Pools een van de werktalen van de Europese Unie geworden. Veel bedrijven doen zaken met Polen en Poolse organisaties. Communiceren in het Pools is hierdoor zeer belangrijk geworden.

Native Poolse vertalers

De snelst groeiende economie van Europa vinden we in Polen. Omdat Polen bekend staan als echte zakenmensen zijn zakelijke vertalingen de sleutel naar succes op de Poolse markt. Je vindt bij Vertalingen.nl ervaren en professionele Poolse vertalers. Onze native vertalers vertalen niet alleen Pools-Nederlands of Nederlands-Pools, ook leveren we vertalingen naar of uit andere talen.

Alle Poolse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Pools vertaalbureau herkennen

Kies voor een bekwaam Pools vertaalbureau om zeker te zijn van een succesvolle communicatie met Polen. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Poolse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Poolse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Poolse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Poolse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?