Vertaalbureau Portugees | Portugees vertalen naar alle talen
Bellen Offerte aanvragen
Vertaalbureau Portugees
Vertaalbureau

Portugees

Nederlands

Muito obrigado! Deze zin kun je op veel verschillende plekken op de wereld tegenkomen. Door het rijke handelsverleden van Portugal wordt het Portugees op diverse plekken in de wereld gesproken. Wereldwijd zijn er meer dan 200 miljoen moedertaalsprekers Portugees. Doe je zaken in Portugal of in een ander land waar het Portugees de voertaal is? Vertaalbureau Vertalingen.nl ondersteunt al meer dan 40 jaar bedrijven met vertalingen van en naar het Portugees.

Wij leveren professionele vertalers Portugees

✓ Native speaking vertalers
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte

Portugees vertaalbureau voor de volgende vakgebieden

We zijn een bureau met ruime ervaring met deze disciplines.

 • Juridisch vertalen Portugees
 • Technisch vertalen Portugees
 • Medisch vertalen Portugees
 • Financieel vertalen Portugees
 • Commercieel vertalen Portugees

Wij vertalen de volgende teksten

Voor de vertaling van onder meer deze teksten zijn we je graag van dienst.

 • Contracten
 • Voorwaarden
 • Handleidingen
 • Folders
 • Jaarverslagen
 • Websites

Native Portugese vertalers

Doordat het Braziliaans-Portugees en het Portugees twee verschillende talen zijn, is het belangrijk een goede vertaler in te schakelen die de verschillen kent. Bij Vertalingen.nl vind je ervaren en kundige Portugese vertalers. Of je nu op zoek bent naar een vertaler voor een simpele of een meer complexe tekst, onze vertalers zijn native speakers en beschikken over uitgebreide kennis van taal en cultuur.

Alle Portugese vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Beëdigd vertaler Portugees

Zoek je een beëdigd vertaler Nederlands Portugees of vice versa? Vertalingen.nl beschikt over ervaren vertalers voor een officiële vertaling. De beëdigde vertaling wordt voorzien van  een verklaring, stempel en handtekening van de vertaler. Onze beëdigde vertalers staan ingeschreven bij de rechtbanken in Nederland.

Vertalingen.nl is een vertaalbureau voor vertalingen van het Portugees naar het Nederlands en andersom, maar ook voor andere taalcombinaties.

Over de vakgebieden waarin we actief zijn

Juridische vertalingen

Onze gediplomeerde vertalers zorgen voor nauwgezette vertalingen van diverse juridische documenten. We zorgen ervoor dat de vertaalde tekst de gelijke juridische dekking biedt als de oorspronkelijke tekst.

Technische vertalingen

We zijn een vertaalbureau uit Rotterdam met 40 jaar vertaalervaring in verschillende technische sectoren. Hierdoor spreken we de taal van je sector en hanteren we de correcte terminologie.

Financiële vertalingen

Vertalingen.nl beschikt over een team van gespecialiseerde financiële vertalers voor een deskundige vertaling van diverse soorten financiële documenten. Uiteraard worden documenten discreet behandeld.

Commerciële vertalingen

Een commerciële vertaling, bijvoorbeeld een brochure, moet taalkundig vlekkeloos zijn, maar ook de juiste toon hebben. Bij Vertalingen.nl wordt je tekst altijd vertaald door een moedertaalspreker naar zijn of haar moedertaal. Hierdoor leggen we altijd de gewenste emotie in je vertaling.

Over de teksten die we vertalen

Contract vertalen Portugees

Wil je een overeenkomst laten vertalen? Onze juridische vertalers vertalen je contract accuraat van of naar het Portugees.

Voorwaarden vertalen Portugees

Voor een goede samenwerking zijn duidelijke afspraken essentieel. Vertalingen.nl zorgt daarom voor heldere vertalingen van onder meer algemene voorwaarden, aankoop en verkoopvoorwaarden, en leveringsvoorwaarden.

Handleiding vertalen Portugees

Een handleiding moet foutloos en begrijpelijk zijn. We schrijven daarom duidelijke handleidingen in iedere taal. We houden rekening met regionale verschillen zodat de juiste termen toegepast worden.

Folder vertalen Portugees

We zorgen ervoor dat je folders en brochures in iedere taal goed uit de verf komen. Onze native speaking vertalers leggen de gewenste emotie in je folder.

Jaarverslag vertalen Portugees

De financiële vertalers van Vertalingen.nl vertalen jaarverslagen en andere financiële documenten van en naar het Portugees. We zorgen voor een uiterst precieze vertaling en houden rekening met de doelstellingen van het document.

Website vertalen Portugees

Wil je de Portugese markt bereiken? Dan kan een website in het Portugees niet ontbreken. Onze vertalers schrijven converterende webteksten en houden indien gewenst rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ook hebben we ervaring met websites voor de Braziliaanse markt. Daarnaast zijn we in staat om rechtstreeks in diverse, veelgebruikte contentmanagementsystemen te vertalen, zoals WordPress en Magento. Hierdoor kunnen we de zorg rondom het vertaalproces zoveel mogelijk uit handen nemen.

Over het Portugees

Portugees wordt niet alleen in Portugal gesproken, maar ook onder meer in Brazilië. Toch lijken de talen in deze twee landen niet helemaal op elkaar. In Brazilië wordt deze taal Braziliaans-Portugees genoemd en in Portugal Portugees. Door de verschillen vinden Brazilianen het Portugees uit Portugal moeilijk te verstaan. Wereldwijd zijn er zo’n 230 miljoen mensen die Portugees spreken.

Een goed Portugees vertaalbureau herkennen

Hoewel je je in Portugal misschien kunt redden in het Spaans, is het uit respect voor je zakenpartner beter om in het Portugees te communiceren. Een goed Portugees vertaalbureau kan je hierbij helpen. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Portugese vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Portugese vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?

  Terugbelverzoek

  Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.