Bellen Offerte aanvragen
Vertaalbureau Portugees
Vertaalbureau

Portugees

Nederlands

Portugees wordt niet alleen in Portugal gesproken, maar ook in Brazilië. Toch lijken de talen in deze twee landen niet helemaal op elkaar. In Brazilië wordt deze taal Braziliaans-Portugees genoemd en in Portugal Portugees. Door de verschillen vinden Brazilianen het Portugees uit Portugal moeilijk te verstaan. Wereldwijd zijn er zo’n 230 miljoen mensen die Portugees spreken.

Native Portugese vertalers

Doordat het Braziliaans-Portugees en het Portugees twee verschillende talen zijn, is het belangrijk een goede vertaler in te schakelen die de verschillen kent. Bij Vertalingen.nl vind je ervaren en kundige Portugese vertalers. Of je nu op zoek bent naar een vertaler voor een simpele of een meer complexe tekst, onze vertalers zijn native speakers en beschikken over uitgebreide kennis van taal en cultuur.

Alle Portugese vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Portugees vertaalbureau herkennen

Hoewel je je in Portugal misschien kunt redden in het Spaans, is het uit respect voor je zakenpartner beter om in het Portugees of Engels te communiceren. Een goed Portugees vertaalbureau kan je hierbij helpen. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Portugese vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Portugese vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Portugese vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Portugese vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?