Bellen Offerte aanvragen
Roemeens vertaalbureau
Vertaalbureau

Roemeens

Nederlands

Meer dan 24 miljoen mensen hebben Roemeens als moedertaal. Omdat Roemeens een Romaanse taal is, wijkt deze af van andere talen uit de regio. Daarentegen lijken het Roemeens en het Moldavisch, dat wordt gesproken in het buurtland Moldavië, bijna geheel op elkaar op wat kleine afwijkingen in spelling na. Vanwege politieke redenen worden het aparte talen genoemd.

Native Roemeense vertalers

Roemenië is een mooi land dat bezig is aan een enorme opmars. Het is daarom iedere startende ondernemer aan te raden om zaken te doen met dit land. Cultuur is een belangrijk goed in Roemenië en als ondernemer dien je hier zeker rekening mee te houden. De vertalers bij Vertalingen.nl zijn moedertaalvertalers. Dit betekent dat ze perfecte kennis hebben van hun eigen taal en de gewoonten en cultuur in Roemenië.

Alle Roemeense vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Roemeens vertaalbureau herkennen

Sinds 2007 is Roemenië toegetreden tot de EU. Sindsdien krijgt het land subsidie vanuit Brussel voor voornamelijk
bouw- en infrastructuurprojecten. Letterlijk en figuurlijk timmert Roemenië hard aan de weg om helemaal bij de rest van Europa te horen. Doe je zaken in dit land dat is het lonend om je teksten in perfect Roemeens te laten vertalen. Kies hierbij een goed Roemeens vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Roemeense vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Roemeense vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Roemeense vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Roemeese vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?