Bellen Offerte aanvragen
Roemeens vertaalbureau
Vertaalbureau

Roemeens

Nederlands

Doe je zaken in Roemenië of met Roemeense bedrijven? Ben je op zoek naar een professionele partner voor de vertaling van teksten van of naar het Roemeens? Vertaalbureau Vertalingen.nl verzorgt al ruim 40 jaar vertalingen voor bedrijven uit diverse sectoren. We zijn een gecertificeerd vertaalbureau met een bewezen methode voor een hoogkwalitatieve vertaling. Lees op deze pagina wat wij voor je kunnen betekenen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Waarom kiezen voor Roemeens vertaalbureau Vertalingen.nl

✓ Native speaking vertalers Roemeens
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte
✓ Vertaalbureau Nederlands Roemeens én voor andere taalcombinaties

Vertaalbureau Roemeens voor de volgende vakgebieden

We beschikken in ons team over taalspecialisten voor verschillende disciplines. We vertalen van het Roemeens naar het Nederlands en andersom voor onder meer deze vakgebieden.

 • Juridisch vertalen Roemeens
 • Technisch vertalen Roemeens
 • Medisch vertalen Roemeens
 • Financieel vertalen Roemeens
 • Commercieel vertalen Roemeens

Professionele vertaling Roemeens voor diverse teksten

We zijn in staat een hoogkwalitatieve, professionele vertaling Roemeens te verzorgen voor allerlei bedrijfsteksten. Wordt de tekst die je wilt laten vertalen hieronder niet genoemd? Neem dan toch gerust contact met ons op. We vertellen graag wat we voor je kunnen betekenen.

 • Contracten en overeenkomsten
 • Handleidingen en instructies
 • Algemene voorwaarden
 • Brochures en folders
 • Jaarverslagen
 • Websites en webshops

Beëdigd vertaler Pools

Bij Vertalingen.nl kun je eveneens terecht voor een beëdigde vertaling Pools. Onze beëdigde vertalers zijn opgenomen in het Bureau beëdigde Tolken en Vertalers, kwaliteitsregister Tolken en Vertalers en staan ingeschreven bij de rechtbanken in Nederland.

Native Roemeense vertalers

Roemenië is een mooi land dat bezig is aan een enorme opmars. Het is daarom iedere startende ondernemer aan te raden om zaken te doen met dit land. Cultuur is een belangrijk goed in Roemenië en als ondernemer dien je hier zeker rekening mee te houden. De vertalers bij Vertalingen.nl zijn moedertaalvertalers. Een vertaling Nederlands Roemeens wordt dus uitgevoerd door een native speaker Roemeens. Moedertaalsprekers hebben perfecte kennis van hun eigen taal en de gewoonten en cultuur in Roemenië.

Alle Roemeense vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Meer over onze vakgebieden

Juridische vertaling Roemeens

Een juridische tekst moet in iedere taal woord voor woord correct zijn. Onze juridische vertalers Roemeens zorgen daarom voor uiterst nauwkeurige vertalingen. We zorgen ervoor dat het vertaalde document dezelfde juridische dekking biedt als de oorspronkelijke tekst.

Technische vertaling Roemeens

Het vertalen van je technische documenten laat je het liefst over aan een vertaalbureau dat jouw industrie begrijpt. Doordat wij in Rotterdam gevestigd zijn, verzorgen we al ruim 40 jaar technische vertalingen.

Financiële vertaling Roemeens

We beschikken over een netwerk van financiële vertalers voor het omzetten van teksten van en naar vele talen. We houden rekening met de doelstellingen van je document en behandelen je documenten uiterst discreet.

Commerciële vertaling Roemeens

Voor de vertaling van een wervende, commerciële tekst wil je niet alleen de tekst foutloos vertalen. Je wilt ook dat je boodschap intact blijft en de gewenste emotie overbrengt. Dit kun je gerust overlaten aan de native speaking vertalers van Vertalingen.nl. Onze vertalers hebben een haarfijn taalgevoel waardoor in iedere taal je boodschap goed uit de verf komt.

Meer over de teksten die we vertalen

Contract vertalen Roemeens

Een contractvertaling komt precies. Een kleine fout kan grote gevolgen hebben en daarom is een accurate vertaling noodzakelijk. Ook houden onze juridische vertalers rekening met lokale wet- en regelgeving. Hierdoor biedt het vertaalde contract dezelfde juridische dekking als de oorspronkelijke overeenkomst.

Handleiding vertalen Roemeens

Een goede, duidelijke handleiding is reclame voor je bedrijf. Hiermee maak je je klanten immers tevreden en krijgen ze een nog positievere mening over jouw bedrijf. We schrijven daarom in iedere taal foutloze en heldere instructies die aansluiten bij de lezer.

Voorwaarden vertalen Roemeens

Een goede samenwerking staat of valt bij goede afspraken. Het is daarom essentieel je voorwaarden te vertalen naar de talen waarin je zakendoet. We vertalen onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, verkoopvoorwaarden en aankoopvoorwaarden.

Folder vertalen Roemeens

Natuurlijk wil je met je folder indruk maken op je potentiële klanten. We zorgen daarom voor een krachtige vertaling van commerciële teksten. Je folder of brochure wordt bij Vertalingen.nl altijd vertaald door een moedertaalspreker. Deze legt de gewenste emotie in je tekst waardoor je de juiste snaar raakt.

Jaarverslag vertalen Roemeens

Onze financiële vertalers verzorgen precieze en professionele vertalingen van jaarverslagen en andere financiële documenten. Indien gewenst is een geheimhoudingsplicht van kracht.

Website vertalen Roemeens

De Roemeense online markt is groeiende en om deze te bereiken mag een website in het Roemeens niet ontbreken. Onze websitevertalers schrijven converterende webteksten en houden, indien gewenst, rekening met SEO (zoekmachineoptimalisatie). We zijn in staat om direct in verschillende contentmanagementsystemen te vertalen, zoals WordPress en Magento. Hierdoor kunnen we het complete vertaalproces uit handen nemen.

Over het Roemeens en Roemenië

Meer dan 24 miljoen mensen hebben het Roemeens als moedertaal. Omdat het Roemeens een Romaanse taal is, wijkt deze af van andere talen in de regio. Daarentegen lijken het Roemeens en het Moldavisch, dat wordt gesproken in het buurland Moldavië, bijna geheel op elkaar op wat kleine afwijkingen in spelling na. Vanwege politieke redenen worden het aparte talen genoemd.

Sinds 2007 is Roemenië toegetreden tot de EU. Sindsdien krijgt het land subsidie vanuit Brussel voor voornamelijk bouw- en infrastructuurprojecten. Letterlijk en figuurlijk timmert Roemenië hard aan de weg om helemaal bij de rest van Europa te horen. Doe je zaken in dit land dan is het lonend om je teksten in perfect Roemeens te laten vertalen. Kies hierbij een goed Roemeens vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Roemeense vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Roemeense vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Roemeense vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Roemeese vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?