Bellen Offerte aanvragen
Russisch vertaalbureau
Vertaalbureau

Russisch

Nederlands

Ben je op zoek naar een Russisch vertaalbureau voor een professionele vertaling Russisch Nederlands of vice versa? Vertalingen.nl is een gecertificeerd vertaalbureau dat al ruim 40 jaar vertalingen uitvoert van en naar het Russisch. We beschikken over expertise in diverse branches en je vertaling wordt altijd uitgevoerd door een native speaking vertaler.

Wij leveren professionele vertalers Russisch

✓ Native speaking vertalers (moedertaalsprekers)
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een revisie door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een vrijblijvende offerte

Native Russische vertalers

De Russische taal met al haar regeltjes is behoorlijk complex. Daarom maakt Vertalingen.nl alleen gebruik van native speaking Russische vertalers; fouten zijn namelijk snel gemaakt. De vertalers die werkzaam zijn bij ons hebben uitstekende kennis van de taal en de cultuur en blijven op de hoogte van de taalontwikkelingen in hun land.

Vertaalbureau Russisch voor de volgende vakgebieden

In ons vertaalteam beschikken we over expertise in verschillende disciplines. We vertalen van en naar het Russisch vanuit verschillende talen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Juridisch vertalen Russisch
 • Technisch vertalen Russisch
 • Medisch vertalen Russisch
 • Financieel vertalen Russisch
 • Commercieel vertalen Russisch

Professionele vertaling Russisch

Vertalingen.nl vertaalt onder meer de volgende teksten voor bedrijven. Staat de tekst die je wilt laten vertalen niet vermeld? Dan kun je toch gerust een vrijblijvende offerte opvragen of contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.

 • Contracten en overeenkomsten
 • Handleidingen en gebruiksaanwijzingen
 • Algemene voorwaarden
 • Folders en brochures
 • Jaarverslagen
 • Websites en webshops

Beëdigd vertaler Russisch

Ben je op zoek naar een beëdigd vertaler Russisch Nederlands voor een officiële vertaling? In ons team beschikken we over beëdigde vertalers Russisch die zijn opgenomen in het Bureau beëdigde Tolken en Vertalers. Eveneens zijn ze ingeschreven bij de rechtbanken in Nederland.

Meer over onze vertaaldisciplines

Juridische vertaling Russisch

Onze gediplomeerde, juridische vertalers hebben ruime ervaring met de vertaling van diverse juridische documenten. We zorgen voor een nauwkeurige vertaling. De vertaling biedt de gelijke juridische dekking als de brontekst.

Technische vertaling Russisch

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring kennen we het jargon van vele sectoren. We hanteren daardoor de correcte terminologie in vertaalde, technische teksten.

Financiële vertaling Russisch

We vertalen onder meer jaarverslagen, beleggingsprospectussen, auditverslagen en andere financiële documenten. Uiteraard wordt je document uiterst discreet behandeld.

Commerciële vertaling Russisch

Een vertaling moet natuurlijk taalkundig 100% correct zijn. Een commerciële tekst moet daarnaast ook een gewenst gevoel overbrengen. Bij Vertalingen.nl wordt je tekst altijd vertaald door een native speaking vertaler. Hierdoor raakt ook je vertaling de juiste snaar.

Meer over de teksten die we vertalen

Contract vertalen Russisch

In een contract is ieder woord belangrijk. We zorgen daarom voor een consciëntieuze vertaling van contracten en andere overeenkomsten.

Handleiding vertalen Russisch

Een gebruiksaanwijzing moet taalkundig kloppen en goed te begrijpen zijn. We zorgen daarom voor heldere handleidingen in iedere taal.

Algemene voorwaarden vertalen Russisch

Een goede samenwerking staat of valt bij goede afspraken. Bij Vertalingen.nl kun je daarom terecht voor vertalingen van onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, verkoopvoorwaarden en aankoopvoorwaarden.

Folder vertalen Russisch

Wil jij met je vertaalde folder indruk maken? We zorgen voor een wervende vertaling van al je reclamemateriaal.

Jaarverslag vertalen Russisch

Onze financiële vertalers Russisch vertalen uiterst nauwkeurig jaarverslagen waarin rekening wordt gehouden met de doelstellingen van het document.

Website vertalen Russisch

Om de online markt in Rusland te bereiken, mag een website in het Russisch niet ontbreken. We schrijven converterende webteksten en houden desgewenst rekening met SEO (zoekmachineoptimalisatie). We zijn in staat rechtstreeks in diverse contentmanagementsystemen te

Een goed Russisch vertaalbureau herkennen

Rusland is een enorm land met een grote economie. Wanneer je zaken doet met Rusland merk je dat het er vrij bureaucratisch aan toe gaat. Daarom is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een goed Russisch vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

Snelheid: wij hebben meerdere Russische vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren

Kwaliteit: al onze Russische vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren

Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Russische vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding. Deze zorgen ervoor dat onze Russische vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Over het Russisch

Er zijn 145 miljoen mensen die het Russisch als moedertaal hebben. Daarnaast zijn er nog eens circa 110 miljoen mensen die het Russisch als tweede taal spreken. Russisch wordt gesproken in Rusland, voormalige Sovjetrepublieken en Warschaupactlanden, Israël en in Mongolië. Binnen de Verenigde Naties is het Russisch ook een officiële taal.

Mensen die op welke manier dan ook samenwerken met landen waar Russisch wordt gesproken doen er goed aan om de communicatie in het Russisch te laten verlopen. Dit is een teken van respect voor de taal wat zeer op prijs wordt gesteld door een Russische zakenpartner.

Alle Russische vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?