Vertaalbureau Servisch | Servisch vertalen naar alle talen
Bellen Offerte aanvragen
Vertaalbureau Servisch
Vertaalbureau

Servisch

Nederlands

Het Servisch is de officiële taal in Servië en Montenegro en is een Slavische taal. Ook in Bosnië en Herzegovina is het Servisch een van de officiële talen. Er zijn meer dan 12 miljoen mensen ter wereld die de Servische taal machtig zijn.

Native Servische vertalers

Wanneer je erover denkt om zaken te gaan doen in Servië, dan bestaat de mogelijkheid om belastingvrij de exporteermarkt op te gaan waarbij je 1 miljard mensen kunt bereiken. In Servië heerst er een vrij Europese manier van zakendoen. Het is wel zaak dat je alle mensen bij een vergadering de hand schud. En natuurlijk moet de hand van een vrouw als eerste geschud worden. Bij het werken met Serviërs is het aan te raden om belangrijke documenten in het Servisch te laten vertalen. Native speaking Servische vertalers zetten teksten om in perfect Servisch waarbij rekening wordt gehouden met de Servische cultuur.

Alle Servische vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Servisch vertaalbureau herkennen

Word je uitgenodigd in het huis van je zakenrelatie? Vergeet dan niet een klein geschenk mee te nemen zoals een goede wijn of een doosje bonbons. Hoewel de meeste Serviërs goed Engels spreken, kan het in je voordeel werken als je een paar woorden Servisch spreekt.

Belangrijke vertalingen kun je laten vertalen door een goed Servisch vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Servische vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Servische vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Servische vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Servische vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?

  Terugbelverzoek

  Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.