Bellen Offerte aanvragen
Vertaalbureau Slowaaks
Vertaalbureau

Slowaaks

Nederlands

Ben je op zoek naar een ervaren vertaalbureau voor een professionele vertaling van of naar het Slowaaks? Vertalingen.nl is een gecertificeerd vertaalbureau met een team van gediplomeerde vertalers Slowaaks. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring beschikken we over expertise in vele sectoren. Heb je interesse in onze diensten? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 2 uur een prijsopgave.

Wij leveren professionele vertalers Slowaaks

✓ Native speaking vertalers
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een revisie door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie

Slowaaks vertaalbureau voor bedrijven

We zijn een b2b-vertaalbureau met expertise in onder meer de volgende vakgebieden.

 • Juridisch vertalen Slowaaks
 • Technisch vertalen Slowaaks
 • Medisch vertalen Slowaaks
 • Financieel vertalen Slowaaks
 • Commercieel vertalen Slowaaks

Vertaling Slowaaks voor de volgende teksten

We staan je graag bij voor de vertaling van diverse soorten documenten. We vertalen onder meer de volgende teksten.

 • Contracten en overeenkomsten
 • Algemene voorwaarden
 • Handleidingen en gebruiksaanwijzingen
 • Folders en brochures
 • Jaarverslagen
 • Websites en webshops

Native Slowaakse vertalers

Het zakelijke klimaat in Slowakije is een kruising tussen West-Europa en de Verenigde Staten, en Oost-Europa en Rusland. Het Engels wordt steeds meer aanvaard als handelstaal, toch wordt er nog veel zaken gedaan in het Duits. Om misverstanden te voorkomen met zakenpartners is het aan te raden om je documenten in het Slowaaks te laten vertalen. De vertaalwerkzaamheden bij Vertalingen.nl worden door ervaren en kundige Slowaakse vertalers uitgevoerd, native speakers (moedertaalsprekers) met jarenlange ervaring in het vertalen van Slowaakse teksten.

Alle Slowaakse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke vaktechnische terminologie wordt altijd rekening gehouden.

Beëdigd vertaler Slowaaks

In ons team beschikken we eveneens over beëdigde vertalers Slowaaks voor een officiële vertaling van of naar het Slowaaks. Meer informatie over deze service vind je op de pagina beëdigde vertaling.

Over onze vakgebieden

Juridische vertaling

Vertalingen.nl beschikt over een team van gediplomeerde juridische vertalers. We verzorgen nauwkeurige vertalingen die de gelijke juridische dekking bieden als de oorspronkelijke tekst.

Technische vertaling

Onze vertalers spreken de taal van jouw industrie. We hanteren de correcte terminologie en zorgen voor heldere vertalingen van diverse soorten technische documenten.

Financiële vertaling

Vertalingen.nl verzorgt nauwkeurige vertalingen van je financiële teksten. We houden rekening met je doelstellingen en uiteraard behandelen we documenten discreet.

Commerciële vertaling

Je tekst wordt bij Vertalingen.nl altijd vertaald door een native speaking vertaler. Deze kent zijn of haar moedertaal door en door, en heeft een haarfijn taalgevoel. Hierdoor weten we ook met je vertaling de juiste snaar te raken.

Over onze vertalingen Slowaaks

Contract vertalen

Ons team van juridische vertalers zorgt voor consciëntieuze vertalingen van diverse soorten overeenkomsten.

Algemene voorwaarden vertalen

Duidelijke afspraken zijn essentieel voor een goede samenwerking. We zorgen daarom voor correcte en heldere vertalingen van onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, aankoopvoorwaarden en verkoopvoorwaarden.

Handleiding en gebruiksaanwijzing vertalen

Een handleiding moet natuurlijk correct en begrijpelijk zijn voor de lezer. Door onze ruime ervaring in verscheidene technische branches schrijven we duidelijke handleidingen in iedere taal.

Folder en brochure vertalen

Een folder moet niet alleen tekst overbrengen, maar vaak ook een gevoel. Onze native speaking vertalers beschikken over een voortreffelijk taalgevoel en leggen de gewenste emotie in je vertaalde folder of brochure.

Jaarverslag vertalen

Onze financiële, gediplomeerde vertalers verzorgen professionele vertalingen van jaarverslagen waarin rekening wordt gehouden met bedrijfsdoelen.

Website vertalen

Wil je de Slowaakse online markt bereiken. Dan is een website in het Slowaaks erg waardevol. We schrijven converterende webteksten en houden desgewenst rekening met SEO (zoekmachineoptimalisatie). We hebben ervaring met verschillende contentmanagementsystemen en kunnen daardoor rechtstreeks in je cms vertalen.

Over het Slowaaks

In Nederland spreken we over Slowaaks en de Belgen noemen deze West-Slavische taal Slovaaks. Het Slowaaks wordt gesproken door zo’n zes miljoen mensen. Het is de officiële taal in Slowakije, maar men spreekt deze taal ook in delen van Slovenië, Hongarije, Oekraïne en Servië.

Slowakije is lid van de EU en handel met andere Europese landen is erg belangrijk. Slowakije is een uitstekend land voor Nederlandse bedrijven om hun productiefaciliteiten op te zetten. Zo stroomt de rivier de Donau door Slowakije die een goede handelsverbinding heeft met de hoofdstad Bratislava. Vooral de automobiel- en de meubelindustrie zijn bloeiende sectoren in dit land.

Een goed Slowaaks vertaalbureau herkennen

Wij werken uitsluitend met moedertaalsprekers die de taal en de cultuur door en door kennen. Kwaliteit staat voorop bij het vertalen van en uit het Slowaaks. Dit zijn drie belangrijke eisen die onze klanten stellen aan onze Slowaakse vertalingen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Slowaakse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Slowaakse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Slowaakse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

We werken met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?