Bellen Offerte aanvragen
Vertaalbureau Slowaaks
Vertaalbureau

Slowaaks

Nederlands

In Nederland spreken we over Slowaaks en de Belgen noemen deze West-Slavische taal Slovaaks. Het Slowaaks wordt gesproken door zo’n zes miljoen mensen. Het is de officiële taal in Slowakije, maar men spreekt deze taal ook in delen van Slovenië, Hongarije, Oekraïne en Servië.

Slowakije is lid van de EU en het is afhankelijk van handel met andere Europese landen. Slowakije is een uitstekend land voor Nederlandse bedrijven om hun productiefaciliteiten op te zetten. Zo stroomt de rivier de Donau door Slowakije die een goede handelsverbinding heeft met de hoofdstad Bratislava. Vooral de automobiel- en de meubelindustrie zijn bloeiende sectoren in dit land.

Native Slowaakse vertalers

Het zakelijke klimaat in Slowakije is een kruising tussen West-Europa en de Verenigde Staten en Oost-Europa en Rusland. Het Engels wordt steeds meer aanvaard als handelstaal, toch wordt er nog veel zaken gedaan in het Duits. Om misverstanden te voorkomen met zakenpartners is het aan te raden om je documenten in het Slowaaks te laten vertalen. De vertaalwerkzaamheden worden door ervaren en kundige Slowaakse vertalers uitgevoerd, native speakers (moedertaalsprekers) met jarenlange ervaring in het vertalen van Slowaakse teksten.

Alle Slowaakse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke vaktechnische terminologie zal altijd rekening gehouden worden.

Een goed Slowaaks vertaalbureau herkennen

Wij werken uitsluitend met moedertaalsprekers die de taal en de cultuur door en door kennen. Kwaliteit staat voorop bij het vertalen van en uit het Slowaaks. Dit zijn drie belangrijke eisen die onze klanten stellen aan onze Slowaakse vertalingen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Slowaakse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Slowaakse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Slowaakse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

We werken met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?