Bel me terug Offerte aanvragen
Spaans vertaalbureau
Vertaalbureau

Spaans

Nederlands

De Spaanse taal staat in de top vijf van meest gesproken talen ter wereld. Spanje, een groot gedeelte van Zuid-Amerika en bijna geheel Midden-Amerika hebben Spaans als eerste taal. In totaal spreken zo’n 406 miljoen mensen Spaans als moedertaal. Veel Nederlandse bedrijven en overheden hebben dan ook behoefte aan goede Spaanse vertalingen en weten dat Vertalingen.nl 40 jaar ervaring heeft als Spaans vertaalbureau.

Native Spaanse vertalers

Alle Spaanse vertalingen worden door ervaren en kundige vertalers uitgevoerd, native speakers (moedertaalsprekers) met jarenlange ervaring in het vertalen van Spaanse teksten.

Alle vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke vaktechnische terminologie zoals bijvoorbeeld bij juridische of technische vertalingen wordt altijd rekening gehouden.

Een goed Spaans vertaalbureau herkennen

Binnen het Spaans bestaan grote verschillen. De belangrijkste verschillen zijn er tussen het Spaans uit Spanje en dat in Latijns-Amerika. In Latijns-Amerika wordt bijvoorbeeld de ‘vosotros’ vorm nooit gebruikt. Een goed Spaans vertaalbureau past zijn Spaanse vertaling aan, aan jouw doelgroep. 

Verder zijn er drie belangrijke eisen die onze klanten aan onze vertalingen stellen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Spaanse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Spaanse vertalingen worden vertaald door native-speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Spaanse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Nederlandse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.