Bellen Offerte aanvragen
Spaans vertaalbureau
Vertaalbureau

Spaans

Nederlands

Zoek je een vertaler Spaans voor een professionele vertaling? Vertalingen.nl is het vertaalbureau voor bedrijven die op zoek zijn naar een hoogkwalitatieve vertaling Spaans. Je teksten worden altijd vertaald door een native speaking vertaler met ervaring in jouw branche. Ben je geïnteresseerd in onze vertaaldiensten? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang een vrijblijvend aanbod binnen 2 uur.

Spaans vertaalbureau met de volgende voordelen

✓ Native speaking vertalers
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte
✓ Vertaalbureau Nederlands Spaans én voor andere taalcombinaties

Beëdigd vertaler Spaans

Heb je een beëdigd vertaler Spaans Nederlands of vice versa nodig? Vertalingen.nl beschikt over ervaren vertalers voor een beëdigde vertaling Spaans. Onze beëdigde vertalers zijn opgenomen in het kwaliteitsregister Tolken en Vertalers, Bureau beëdigde Tolken en Vertalers (Bureau BTV), en staan ingeschreven bij de rechtbanken in Nederland.

Vertaalbureau Spaans met ervaring in de volgende branches

 • Juridisch vertalen Spaans
 • Technisch vertalen Spaans
 • Medisch vertalen Spaans
 • Financieel vertalen Spaans
 • Commercieel vertalen Spaans

Staat de tekst die je voor je bedrijf wilt laten vertalen niet genoemd? Dan is het natuurlijk nog steeds mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Vertaling Spaans voor de volgende teksten

 • Algemene voorwaarden
 • Contracten en overeenkomsten
 • Handleidingen en gebruiksaanwijzingen
 • Folders en brochures
 • Jaarverslagen
 • Websites en webshops

Native Spaanse vertalers

Alle Spaanse vertalingen worden door ervaren en kundige vertalers uitgevoerd, native speakers (moedertaalsprekers) met jarenlange ervaring met het vertalen van Spaanse teksten.

Alle vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke vaktechnische terminologie zoals bijvoorbeeld bij juridische of technische vertalingen wordt altijd rekening gehouden.

Bij Vertalingen.nl kun je teksten laten vertalen van en naar het Spaans, maar ook van en naar vele andere talen, waaronder:

Over de sectoren waarin we actief zijn

Juridische vertaling Spaans

Ons team juridische vertalers staat bekend om zijn zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en snelheid. We houden rekening met lokale wetgeving en het vertaalde document biedt de gelijke juridische dekking als het origineel.

Technische vertaling Spaans

Vertalingen.nl heeft ervaring in diverse technische sectoren. Hierdoor hanteren we de correcte terminologie voor de vertalingen van handleidingen, specificaties, rapportages en andere technische documenten.

Financiële vertaling Spaans

We beschikken over gediplomeerde, financiële vertalers met ervaring in verscheidene vakgebieden. We kennen daardoor het jargon van jouw branche.

Commerciële vertaling Spaans

Een commerciële uiting moet natuurlijk taalkundig correct zijn, maar ook een bepaald gevoel overbrengen. Bij Vertalingen.nl wordt je tekst altijd vertaald door een moedertaalspreker met een haarfijn taalgevoel. Hierdoor raakt ook de vertaling de juiste snaar bij je doelgroep.

Over de documenten die we vertalen

Contractvertaling Spaans

Onze juridische vertalers zorgen voor een nauwkeurige vertaling van contracten en andere overeenkomsten.

Voorwaarden vertalen Spaans

Voorwaarden zijn essentieel voor een goede samenwerking. Vertalingen.nl vertaalt onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, verkoopvoorwaarden en aankoopvoorwaarden.

Instructies vertalen Spaans

Handleidingen en andere instructies moeten duidelijk zijn in iedere taal. Onze vertalers spreken de taal van jouw branche en zorgen voor heldere vertalingen.

Folders en brochures vertalen Spaans

De native speaking vertalers van Vertalingen.nl beschikken over een uitstekend taalgevoel en schrijven wervende teksten die aanslaan bij je doelgroep.

Website vertalen Spaans

De Spaanstalige online markt is enorm. Om deze te bereiken is een Spaanstalige website onmisbaar. Onze websitevertalers schrijven converterende webteksten en houden indien gewenst rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Een goed Spaans vertaalbureau herkennen

Binnen het Spaans bestaan grote verschillen. De belangrijkste verschillen zijn er tussen het Spaans uit Spanje en dat in Latijns-Amerika. In Latijns-Amerika wordt bijvoorbeeld de ‘vosotros’ vorm nooit gebruikt. Een goed Spaans vertaalbureau past zijn Spaanse vertaling aan jouw doelgroep aan.

Verder zijn er drie belangrijke eisen die onze klanten aan onze vertalingen stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Spaanse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Spaanse vertalingen worden vertaald door native-speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Spaanse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Nederlandse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

De Spaanse taal staat in de top vijf van meest gesproken talen ter wereld. Spanje, een groot gedeelte van Zuid-Amerika en bijna geheel Midden-Amerika hebben het Spaans als eerste taal. In totaal spreken zo’n 406 miljoen mensen Spaans als moedertaal.

In de volgende landen is het Spaans een officiële taal.

 1. Mexico
 2. Spanje
 3. Colombia
 4. Argentinië
 5. Peru
 6. Venezuela
 7. Chili
 8. Ecuador
 9. Guatemala
 10. Cuba
 11. Bolivia
 12. Dominicaanse Republiek
 13. Honduras
 14. El Salvador
 15. Paraguay
 16. Nicaragua
 17. Costa Rica
 18. Panama
 19. Uruguay
 20. Equatoriaal-Guinea

Veel Nederlandse bedrijven en overheden hebben dan ook behoefte aan goede Spaanse vertalingen en weten dat Vertalingen.nl 40 jaar ervaring heeft als Spaans vertaalbureau.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?