Bellen Offerte aanvragen
Tibetaans vertaalbureau
Vertaalbureau

Tibetaans

Nederlands

De Tibetaanse taal is een groep van talen, dialecten en variëteiten die nauw verwant zijn aan elkaar. Het Tibetaans wordt door circa zes miljoen mensen wereldwijd gesproken. Je hoort deze taal voornamelijk op het Tibetaanse Hoogland, in Tibet zelf, in India, Pakistan, Bhutan en Nepal.

Doe je zaken met Tibet of een van de andere landen of wil je je markt uitbreiden dan is het handig om iets te weten over de zakelijke cultuur. Bij zakelijke afspraken is het van belang dat je zakelijk gekleed gaat. De Tibetanen zijn erg punctueel en dat verwachten ze ook van hun zakenrelaties. Deel je je visitekaartjes uit, zorg er dan voor dat er een vertaling op de achterkant staat en geef het kaartje met beide handen.

Native Tibetaanse vertalers

Er bestaan een hoop verschillende Tibetaanse dialecten. Zelfs de Tibetanen onderling hebben grote moeite om elkaars dialect te verstaan. Wil je kwalitatief goede Tibetaanse vertalingen dan is het ten zeerste aan te raden om ervaren vertalers in te schakelen. De vertaalwerkzaamheden bij Vertalingen.nl worden door ervaren en kundige Tibetaanse vertalers uitgevoerd, native speakers (moedertaalsprekers) met jarenlange ervaring in het vertalen van Tibetaanse teksten.

Alle Tibetaanse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid. Met de voorkeur van specifieke vaktechnische terminologie zal altijd rekening gehouden worden.

Een goed Tibetaans vertaalbureau herkennen

Wil je indruk maken op je Tibetaanse zakenpartner, zorg er dan voor dat de documenten die je overhandigt in het Tibetaans zijn vertaald. Daarvoor kun je bij Vertalingen.nl terecht. Hieronder de drie belangrijke eisen die onze klanten stellen aan onze Tibetaanse vertalingen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Tibetaanse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Tibetaanse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Tibetaanse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

We werken met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding.

Offerte aanvragen
Wij werken uitsluitend voor bedrijven!
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Neem contact op

    Heb je een vraag?