Vertaalbureau Tsjechisch | Tsjechisch vertalen naar alle talen
Bellen Offerte aanvragen
Tsjechisch vertaalbureau
Vertaalbureau

Tsjechisch

Nederlands

Het Tsjechisch heeft ongeveer 12 miljoen sprekers. De meerderheid hiervan woont in Tsjechië zelf. Ook in de buurlanden Oostenrijk en Slowakije wonen veel Tsjechisch sprekende mensen. Sinds 2004 is het Tsjechisch een van de officiële werktalen van de Europese Unie.

Native Tsjechische vertalers

Tsjechië is een opkomende economie in het hart van Europa. Daarnaast hebben ze een voorliefde voor buitenlandse producten en expertise. Mailen of bellen is af te raden, zaken worden gedaan via persoonlijk contact. Om alle kansen op de Tsjechische afzetmarkt te benutten dienen je teksten vertaald te worden in het Tsjechisch. Native speaking Tsjechische vertalers zetten teksten om in perfect Tsjechisch waarbij rekening wordt gehouden met de Tsjechische cultuur.

Alle Tsjechische vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Tsjechisch vertaalbureau herkennen

Tsjechen zijn een trots volk. Voordat je in gesprek gaat met een Tsjech is het aan te raden je in te lezen over de geschiedenis van het land. Kennis hiervan wordt erg gewaardeerd. Het is ook not done om te vermelden dat Tsjechië een Oost-Europees land is, aangezien Tsjechen dit zien als een belediging.

Belangrijke vertalingen kun je het beste laten vertalen door een goed Tsjechisch vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Tsjechische vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Tsjechische vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Tsjechische vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Tsjechische vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?

  Terugbelverzoek

  Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.