Bellen Offerte aanvragen
Turks vertaalbureau
Vertaalbureau

Turks

Nederlands

Het land Turkije ligt zowel in Azië als in Europa. Sinds de jaren ’60 begon de arbeidsmigratie vanuit Turkije naar West-Europa. Hierdoor is het aantal Turks sprekende mensen in Nederland sterk toegenomen. Wereldwijd zijn er 150 miljoen mensen die Turks spreken.

Native Turkse vertalers

Vertalingen.nl maakt gebruik van native speaking Turkse vertalers die teksten vertalen naar hun moedertaal. Op deze manier kun je er vanuit gaan dat de juiste grammatica en zinsopbouw gebruikt wordt in een vertaling. Onze Turkse vertalers zijn op de hoogte van de nuances in de verschillende talen binnen Turkije. Ook houden ze rekening met culturele verschillen tussen Turkije en bijvoorbeeld Nederland.

Alle Turkse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Turks vertaalbureau herkennen

Turkije heeft een snelgroeiende economie en wordt door Nederlandse bedrijven vaak als interessante afzetmarkt gezien. Onderdeel van succes is het communiceren in de taal van je partner. Ons Turks vertaalbureau levert ervaren en native Turkse vertalers voor al je vertalingen. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

  1. Snelheid: wij hebben meerdere Turkse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
  2. Kwaliteit: al onze Turkse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
  3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Turkse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Turkse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Heb je een vraag?