Bellen Offerte aanvragen
Turks vertaalbureau
Vertaalbureau

Turks

Nederlands

Turkije is van oudsher de brug tussen Europa en Azië. Ook heeft het land een grote exportindustrie, een levendige toerismesector en is het met meer dan 80 miljoen inwoners een grote afzetmarkt. Doe je zaken in Turkije? Vertaalbureau Vertalingen.nl ondersteunt je graag bij de vertaling van allerlei soorten documenten. We zijn een gecertificeerd vertaalbureau en je tekst wordt altijd vertaald door een native speaking vertaler. Ontdek hieronder meer voordelen van ons vertaalbureau of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wij leveren professionele vertalers Turks

✓ Native speakers (moedertaalsprekers)
✓ ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
✓ Altijd een check door een vakspecialist
✓ Meer dan 40 jaar vertaalervaring
✓ Kwaliteitsgarantie
✓ Binnen 2 uur een offerte

Vertaalbureau Turks voor de volgende vakgebieden

We beschikken over vertalers Nederlands Turks en vice versa voor onder andere de volgende branches.

 • Juridisch vertalen Turks
 • Technisch vertalen Turks
 • Medisch vertalen Turks
 • Financieel vertalen Turks
 • Commercieel vertalen Turks

Vertaling Turks voor de volgende teksten

Bij Vertalingen.nl kun je onder meer de volgende teksten laten vertalen. Staat de tekst die je wilt laten vertalen niet genoemd? Neem toch gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Algemene voorwaarden
 • Contracten en overeenkomsten
 • Handleidingen en gebruiksaanwijzingen
 • Folders en brochures
 • Jaarverslagen
 • Websites en webshops

Native Turkse vertalers

Vertalingen.nl maakt gebruik van native speaking Turkse vertalers die teksten vertalen naar hun moedertaal. Op deze manier ben je er zeker van dat de juiste grammatica en zinsopbouw gebruikt wordt in je vertaling. Onze Turkse vertalers zijn op de hoogte van de nuances in de verschillende talen binnen Turkije. Ook houden we rekening met culturele verschillen tussen Turkije en bijvoorbeeld Nederland.

Alle Turkse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Beëdigd vertaler Turks

Ben je op zoek naar een beëdigd vertaler Turks Nederlands of andersom? In ons team beschikken we over ervaren beëdigde vertalers voor een officiële vertaling van diverse soorten documenten.

Meer over onze vakgebieden

Juridische vertaling

Een juridische vertaling bij Vertalingen.nl wordt altijd uitgevoerd door een gediplomeerde vertaler. Deze zorgt ervoor dat het vertaalde document de gelijke juridische dekking biedt als het oorspronkelijke document.

Technische vertaling

We beschikken over een team van gespecialiseerde, technische vertalers met ervaring in verschillende industrieën. Hierdoor hanteren we de correcte terminologie in jouw vertaling.

Financiële vertaling

Onze financiële vertalers produceren nauwkeurige vertalingen van diverse soorten financiële teksten. Uiteraard worden documenten vertrouwelijk behandeld.

Commerciële vertaling

Wil je dat je vertaalde teksten goed uit de verf komen? Bij Vertalingen.nl wordt je tekst altijd vertaald door een moedertaalspreker naar zijn of haar moedertaal. Een moedertaalspreker beschikt over een uitmuntend taalgevoel en is op de hoogte van culturele gevoeligheden. Hierdoor raakt ook je vertaling de juiste snaar.

Meer over de teksten die we vertalen

Voorwaarden vertalen Turks

Doe je zaken met een Turks bedrijf? Duidelijke afspraken zijn essentieel voor een succesvolle samenwerking. We zorgen daarom voor een heldere vertaling van onder meer algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, verkoopvoorwaarden en aankoopvoorwaarden.

Contract vertalen Turks

Wil je een contract laten vertalen van of naar het Turks? We zorgen voor een nauwkeurige vertaling die de gelijke juridische dekking biedt als de oorspronkelijke overeenkomst.

Handleiding vertalen Turks

Vertalingen.nl vertaalt diverse soorten gebruiksaanwijzingen van en naar het Turks. We schrijven correcte en duidelijke handleidingen in iedere taal.

Folder vertalen Turks

Dankzij onze native speaking vertalers leggen we de gewenste emotie en de juiste tone-of-voice in je vertaalde folders. Zo sla je nooit de plank mis.

Jaarverslag vertalen Turks

Een jaarverslagvertaling moet natuurlijk tot het laatste cijfer achter de komma kloppen. Onze vertalers hebben uitgebreide ervaring met de vertaling van financiële documenten. Met de vertaling houden we rekening met de doelstellingen van het jaarverslag.

Website vertalen Turks

De Turkse online markt bereik je het beste met een website in het Turks. We schrijven wervende webteksten voor jouw doelgroep. We zijn in staat om rechtstreeks in verschillende, populaire contentmanagementsystemen, zoals WordPress en Magento, te vertalen.

Een goed Turks vertaalbureau herkennen

Turkije heeft een grote economie en wordt door Nederlandse bedrijven vaak als interessante afzetmarkt gezien. Onderdeel van succes is het communiceren in de taal van je partner. Ons Turks vertaalbureau levert ervaren en native Turkse vertalers voor al je vertalingen. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met gespecialiseerde vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding. Hierdoor zijn onze vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?