Bellen Offerte aanvragen
Zweeds vertaalbureau
Vertaalbureau

Zweeds

Nederlands

Wanneer je besluit om bijvoorbeeld je website te laten vertalen naar het Zweeds, dan wordt je bereik vergroot met circa 9 miljoen mensen. Het Zweeds is naast de taal in Zweden ook een van de officiële talen van Finland. De Zweedse taal is verwant aan het Deens en het Noors. Men kan elkaar onderling vrij goed verstaan. Wanneer je zaken wilt doen in het Zweeds kan een goed vertaalbureau je hier uitstekend bij helpen.

Native Zweedse vertalers

Om alle kansen op de Zweedse afzetmarkt te benutten dienen je teksten vertaald te worden in het Zweeds. Native speaking Zweedse vertalers zetten teksten om in perfect Zweeds. Daarnaast worden de vertalingen aangepast aan de gewoonten en gebruiken van het land.

Alle Zweedse vertalingen worden na afloop door correctoren gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid.

Een goed Zweeds vertaalbureau herkennen

Hoewel Zweden goed Engels spreken, is het aan te raden zelf een paar woorden Zweeds te spreken zoals ‘hallo’ en ‘bedankt’. In verdere communicatie is het van belang om contracten en bijvoorbeeld presentaties vertaald te hebben in het Zweeds.

Belangrijke vertalingen kun je het beste laten vertalen door een goed Zweeds vertaalbureau. De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen:

 1. Snelheid: wij hebben meerdere Nederlandse vertalers beschikbaar zodat wij snel kunnen leveren
 2. Kwaliteit: al onze Nederlandse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nagekeken door correctoren
 3. Ervaring: al meer dan 40 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Nederlandse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren

Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Zweedse vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Heb je een vraag?