E-learning Vertaalbureau | Vertalingen
Bellen Offerte aanvragen
Vertaaldienst

E-learning Vertaalbureau

De e-learning markt is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van het aanbod en gemak van online studeren. E-learning is eveneens een internationale en meertalige markt. Vertalingen.nl is een professioneel en gecertificeerd vertaalbureau voor het vertalen van online opleidingen en cursussen. Lees hieronder wat wij voor de e-learning markt kunnen betekenen.

Wij leveren

Gespecialiseerde vertalers

 • Native speakers
 • Ervaring in de e-learning markt
 • ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
 • Altijd een check door een vakspecialist
 • Vertalingen in meer dan 30 talen

Deze organisaties vertrouwen op Vertalingen.nl

Waarom Vertalingen.nl

Vertaalbureau Vertalingen.nl verzorgt al ruim 40 jaar professionele vertalingen voor bedrijven uit diverse industrieën. We beschikken daardoor over een uitgebreid netwerk met expertise in verschillende branches. Ook zijn we reeds partner van meerdere e-learning bedrijven. Hierdoor profiteren nieuwe klanten van de kunde en het vertaalgeheugen die we in deze markt hebben opgebouwd.

Vertalingen worden altijd uitgevoerd door een native speaker (moedertaalspreker) naar zijn of haar moedertaal. Een native speaker is taalkundig uitmuntend en houdt eveneens rekening met culturele gevoeligheden. Ook gebruikt een moedertaalspreker de juiste tone of voice voor de verschillende doelgroepen. Zo houden we studiemateriaal interessant en uitdagend.

Wij zijn in staat rechtstreeks in de softwareapplicaties van onze klanten te werken door middel van exports. Klanten hoeven slechts een export te maken die wij vertalen. De vertaling kan vervolgens geïmporteerd worden in de softwareapplicatie. Deze werkwijze bespaart onze klanten veel kostbare tijd. Tot slot bieden we een vast aanspreekpunt en voorkeursvertalers. Hierdoor blijven vertalingen altijd consistent.

Ben je geïnteresseerd in onze vertaaldiensten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij leveren vertalingen in o.a. de volgende talen:

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Staat je vraag er niet tussen?

  Terugbelverzoek

  Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.