Bellen Offerte aanvragen
Vertaaldienst

Software vertalingen

Software, games en apps worden steeds vaker vertaald in de moedertaal van de gebruiker. Het aanpassen van je product aan de linguïstische, culturele en technische eisen van de doelmarkt heet softwarelokalisatie.

Wij leveren

Gespecialiseerde software vertalers

  • Native speaking software vertalers met een ICT-achtergrond
  • ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
  • Altijd een check door een vakspecialist
  • Vertalingen in meer dan 30 talen

Vertalen van software, apps en games

Tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken. Veel software wordt geschreven in het Engels, maar lang niet iedereen beheerst deze taal voldoende. Daarom is het handig om software te vertalen in de taal van de gebruiker.

Consistentie in je vertalingen

Consistentie is heel belangrijk bij het vertalen van programma’s. Een knop moet niet in de gebruikersinterface ‘Ondersteuning’ heten, terwijl het in de helpteksten gaat over de knop ‘Hulp’. Dat zorgt voor verwarring. Onze ervaren vertalers weten precies hoe ze software moeten vertalen en leveren u consistente en duidelijke teksten.

Jouw planning is onze planning

Naast consistent vertalen, is ook de planning belangrijk. Wordt software gelanceerd, dan moeten alle verschillende taalversies op het juiste moment af zijn. Vertalingen.nl kan grote hoeveelheden tekst in korte tijd vertalen, zodat je releasedatum niet in het nauw komt. 

Ook leggen we de terminologie voor de interface voor je vast, zodat uw eventuele vervolgopdrachten nog sneller worden vertaald.

Wij leveren software vertalingen o.a. in de volgende talen:

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Staat je vraag er niet tussen?