Vertaalbureau Delft - Vertalingen.nl
Bel me terug Offerte aanvragen
Vertaalbureau

Delft

Delft is een industriestad met iets meer dan 100.000 inwoners en gelegen tussen Rotterdam en Den Haag. De stad Delft blinkt uit op het gebied van onderzoek, kennis en innovatie. Daarnaast speelt ze een vooraanstaande rol in verschillende technologische sectoren. Studenten van heinde en verre komen studeren aan de vele hoogwaardige opleidingen in Delft aan onder andere de Technische Universiteit Delft.

Bedrijven in Delft

Met de aanwezigheid van de Technische Universiteit Delft en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares profileert de stad zich vooral als Delft Kennisstad met de slogan Creating History. De intensieve samenwerking tussen onderzoeksinstituten en het bedrijfsleven maakt deze stad tot een uitstekende vestigingsplaats voor innovatieve internationale ondernemingen. Vertalingen.nl levert daarom naast overheidsvertalingen, ook juridische vertalingen voor onder andere advocaten, het bedrijfsleven en andere juridische dienstverleners in en van onder andere het FransDuits en Engels.

Waarom Vertaalbureau Delft?

Bij Vertalingen.nl werken we uitsluitend met moedertaalsprekers die op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen van hun taal en de cultuur. Communicatie binnen multinationals of met buitenlandse bedrijven in voornamelijk de juridische branche dient perfect te zijn. Daarom kun je vertrouwen op de ervaring en kennis van vertaalbureau Delft.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Drop files here or
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Een vertaalbureau voor elke stad

Amsterdam
Delft
Den Haag
Dordrecht
Leiden
Rotterdam
Utrecht

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.