Bellen Offerte aanvragen
Vertaalbureau

Den Haag

Den Haag is de derde stad van Nederland en onze regeringshoofdstad. Er wonen bijna een half miljoen mensen in Den Haag. Het Vredespaleis, Madurodam en de boulevard in Scheveningen trekken jaarlijks veel bezoekers uit het buitenland. Vertaalbureau Den Haag kan je helpen met bijvoorbeeld vertalingen naar het FransDuits of Italiaans.

Bedrijven in Den Haag

De stad Den Haag heeft een sterk internationaal karakter. Niet alleen komen er veel toeristen naar deze stad om de vele bezienswaardigheden te bekijken, ook is het de thuisbasis van een groot aantal internationaal operende bedrijven. Verder is hier ook het Internationale Gerechtshof gevestigd waar rechtszaken tussen landen worden gehouden. Aangezien Den Haag een regeringsstad is, bevinden veel ministeries en ambassades zich hier.

Vertalingen.nl levert daarom veelal juridische vertalingen voor advocaten, het bedrijfsleven en andere juridische dienstverleners.

Waarom Vertaalbureau Den Haag?

Ons vertaalteam bestaat uit moedertaalsprekers die de ins en outs kennen van hun taal en de cultuur. Communicatie met het buitenland, en met name overheidscommunicatie, dient perfect te zijn. Vertalingen.nl kan je hierbij helpen en vertaalt in en naar alle talen.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Hoe kunnen we je helpen?

  Een vertaalbureau voor elke stad

  Amsterdam
  Den Haag
  Leiden
  Rotterdam
  Utrecht

  Terugbelverzoek

  Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.