Bel me terug Offerte aanvragen
Vertaalbureau

Den Haag

Den Haag is de derde stad van Nederland en onze regeringshoofdstad. Er wonen bijna een half miljoen mensen in Den Haag. Het Vredespaleis, Madurodam en de boulevard in Scheveningen trekken jaarlijks veel bezoekers uit het buitenland. Vertaalbureau Den Haag kan je helpen met bijvoorbeeld vertalingen naar het FransDuits of Italiaans.

Bedrijven in Den Haag

De stad Den Haag heeft een sterk internationaal karakter. Niet alleen komen er veel toeristen naar deze stad om de vele bezienswaardigheden te bekijken, ook is het de thuisbasis van een groot aantal internationaal operende bedrijven. Verder is hier ook het Internationale Gerechtshof gevestigd waar rechtszaken tussen landen worden gehouden. Aangezien Den Haag een regeringsstad is, bevinden veel ministeries en ambassades zich hier.

Vertalingen.nl levert daarom veelal juridische vertalingen voor advocaten, het bedrijfsleven en andere juridische dienstverleners.

Waarom Vertaalbureau Den Haag?

Ons vertaalteam bestaat uit moedertaalsprekers die de ins en outs kennen van hun taal en de cultuur. Communicatie met het buitenland, en met name overheidscommunicatie, dient perfect te zijn. Vertalingen.nl kan je hierbij helpen en vertaalt in en naar alle talen.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Een vertaalbureau voor elke stad

Amsterdam
Delft
Den Haag
Dordrecht
Leiden
Rotterdam
Utrecht

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.