Vertaalbureau Dordrecht - Vertalingen.nl
Bel me terug Offerte aanvragen
Vertaalbureau

Dordrecht

Dordrecht heeft bijna 120.000 inwoners en is daarmee de vijfde gemeente van de provincie Zuid-Holland. Het drukst bevaren waterknooppunt van Europa bevindt zich in Dordrecht: de Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas komen hier samen. Daarnaast liggen er verschillende grote waterwegen in deze stad. In de historische havens van Dordrecht worden geregeld festivals en evenementen georganiseerd die veel bezoekers trekken.

Bedrijven in Dordrecht

De scheepsbouw, houtindustrie en de metaalindustrie zijn groot in Dordrecht. Het Amerikaanse bedrijf DuPont is een van de grootste werkgevers rondom de stad. Met maar liefst negen fabrieken hebben ze 900 medewerkers in vaste dienst. Juridische vertalingen in en naar het Engels zijn dan ook van groot belang. Vertalingen.nl kan je hier uitstekend bij helpen, net als bij het vertalen in onder andere DuitsItaliaans en Spaans.

Waarom Vertaalbureau Dordrecht?

Al onze vertalers blijven continu op de hoogte van alle ontwikkelingen in hun eigen taal en de daarbij horende cultuur. Bedrijven in Dordrecht die zaken doen met het buitenland kunnen dan ook vertrouwen op de ervaring en kennis van de vertalers van vertaalbureau Dordrecht.

Offerte aanvragen
Binnen 2 uur een offerte!
  • Drop files here or
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Een vertaalbureau voor elke stad

Amsterdam
Delft
Den Haag
Dordrecht
Leiden
Rotterdam
Utrecht

Terugbelverzoek

Vul dit formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.