Bellen Offerte aanvragen
Vertaalbureau

Leiden

Leiden is met een inwonertal van meer dan 120.000 inwoners, na Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer, de vierde gemeente van de provincie Zuid-Holland. De bijnaam van de stad is de Sleutelstad en hier bevindt zich ook de oudste universiteit van Nederland: Universiteit Leiden. De universiteit telt zeven faculteiten, waaraan meer dan 23.000 studenten uit de hele wereld ingeschreven staan.

Bedrijven in Leiden

In de stad Leiden is ook het Leiden Bio Science Park gevestigd met meer dan 70 gespecialiseerde life science bedrijven. Dit maakt het Leiden Bio Science Park tot de grootste life sciences kenniscluster in Nederland. In de meer dan 25 jaar van haar bestaan is het park uitgegroeid tot een internationaal top life sciences cluster van toonaangevende bedrijven, onderzoekers en opleidingen. Men vindt hier onder andere de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen van de Universiteit Leiden, het LUMC, TNO, LACDR, Top Instituut Pharma en de Japanse farmaceut Astellas. Vertalingen.nl levert daarom naast vertalingen voor het bedrijfsleven, ook juridische vertalingen voor onder andere advocaten, de  overheid en andere juridische dienstverleners in en van onder andere het FransDuits en Engels.

Waarom Vertaalbureau Leiden?

Het vertaalteam van Vertalingen.nl bestaat uitsluitend uit moedertaalsprekers die up-to-date kennis hebben van alle ontwikkelingen van hun taal en de cultuur. Communicatie binnen multinationals of met buitenlandse bedrijven in voornamelijk de juridische branche dient perfect te zijn. Daarom kun je vertrouwen op de ervaring en kennis van vertaalbureau Leiden.

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Hoe kunnen we je helpen?

  Een vertaalbureau voor elke stad

  Amsterdam
  Den Haag
  Leiden
  Rotterdam
  Utrecht