Bellen Offerte aanvragen
Vertaalbureau

Rotterdam

Rotterdam; de stad van de Erasmusbrug, Hotel New York, Feyenoord, de Euromast, Diergaarde Blijdorp, de Kubuswoningen, de Kuip en natuurlijk één van de grootste havens ter wereld. Vertalingen.nl is hét vertaalbureau in Rotterdam met jarenlange ervaring.

Bedrijven in Rotterdam

Rotterdam heeft met zijn haven een groot aantal internationale bedrijven, waardoor taal en communicatie in deze stad zeer belangrijk zijn. Veel van de goederen die worden aangevoerd in de haven worden getransporteerd naar EngelandDuitsland en Frankrijk. Dit zijn dan ook de belangrijkste talen voor ons vertaalbureau in Rotterdam.

Veel van deze bedrijven zijn technisch georiënteerd bijvoorbeeld in de petrochemische industrie. Vertalingen.nl levert daarom ook gespecialiseerde vertalingen zoals juridische vertalingen voor het bedrijfsleven, de overheid, advocaten en notarissen en andere juridische dienstverleners.

Waarom Vertaalbureau Rotterdam?

Om elke markt zo goed mogelijk te bedienen werkt Vertaalbureau Rotterdam met een team van native speakers. Onze vertalers hebben uitgebreide kennis van hun eigen taal en weten op welke manier de boodschap het best vertaald kan worden.

Ons adres:

Coolsingel 65
3012 CA 
Rotterdam

Offerte aanvragen

Binnen 2 uur een offerte!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Neem contact op

  Hoe kunnen we je helpen?

  Een vertaalbureau voor elke stad

  Amsterdam
  Delft
  Den Haag
  Dordrecht
  Leiden
  Rotterdam
  Utrecht